Paytrail

Testipostaus, älä lue (mutta katso kuvat)

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 7.11.2012

Testiporukka
Uteliaisuus on edellytys kehitykselle, joten tämän postauksen avaaminen ei ole noloa. Mekin olemme uteliaita ja siksi haluamme kuulla asiakkaidemme äänen entistä paremmin. Olemme huomanneet, että asiakkailla on loistavia ajatuksia. Valitettavasti nuo ajatukset piileskelevät liian usein yksittäisissä inboxeissa ja kokoushuoneissa. Tämän blogin avulla haluamme luoda avointa ja kaksisuuntaista keskustelua. Aikuisten oikeasti.

Tavoitteenamme on myös jakaa alaan liittyvää tietoa, oivalluksia ja vinkkejä kanssanne. Tällä hetkellä näitä ideoita, tiedonjyviä ja tiedonjyväsäkkejä leijuu toimistollamme kahvihuoneissa, kokoustiloissa ja keskusteluissa asiakkaiden kanssa. Ja niitä on paljon. Niin paljon, että ne on parasta ohjata tahoille, joille niistä olisi hyötyä.

Kommentoi, tykkää ja jaa. Esitä toivomuksia. Osallistu. Me kuuntelemme ja toimimme.

paytrail-icon Yleinen