Paytrail

Verkkokauppiaan ensiaskeleet menestykseen

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 24.1.2013

Menestyisikö kivijalkamyymälä, jonne ei johtaisi minkäänlaista tietä? Entä kävisikö esimerkiksi Prismassa kauppa, jos kaikki tuotteet olisi laitettu säkkeihin niin, että pintaan olisi vain roiskaistu hintalappu ja tuotteen nimi?

Verkkokauppoja, joihin ei jostain syystä löydetä tai jotka eivät saa myyntiä käyntiin, on paljon. Kuten Kirsi Tepsa Zenton blogissa 2.1.2013 kirjoittaa, kuka hyvänsä voi alkaa verkkokauppiaaksi, mutta alalla menestyminen onkin jo toinen tarina.

Menestymisen perusedellytys lienee, että asiakas löytää verkkokaupan. Sen lisäksi hänelle tulisi tarjota tietoa tarjolla olevista tuotteista, jotta ostopäätöksen teko olisi mahdollista.

Asiakaspalvelumme välitti minulle toivomuksen materiaalista, jolla voisimme auttaa aloittelevia kauppiaita ja heitä, joille myynnin käyntiin saaminen on haastavaa. Vinkkejä on tulossa seuraavista aiheista:

Jaathan kanssamme myös omia kokemuksiasi. Onko sinulla haasteita saada myynti verkkokaupassasi käyntiin? Kuinka olet ratkaissut ongelmat? Jos haluat toimia case-esimerkkinä, otathan yhteyttä suoraan minuun (etunimi.sukunimi@verkkomaksut.fi).

Lataa myös ilmainen oppaamme "Avaintekijät menestyvän verkkokaupan perustamisessa"!

Lataa nyt

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi