Paytrail

Tarjolla sovelluskehittäjän paikka (tai kaksi)

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 22.2.2013

Etsimme sinua ennakkoluuloton sovelluskehittäjä. Tarjoamme vakipaikan yrityksessä, joka tähtää korkealle ja jolle edes taivas ei ole rajana. Jos rakastat ammatillisia haasteita ja haluat toimia osana huipputiimiä, jatka ihmeessä lukemista.

Keitä olemme – Suomen Verkkomaksut Oyj

Suomen Verkkomaksut Oyj on Suomen johtava sähköisten maksuratkaisujen tarjoaja. Toimimme yhteistyössä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman maksuliikenteen verkossa. Suomen Verkkomaksut on ainoa kotimainen verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on viranomaisten myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Tällä hetkellä meillä on töissä noin 40 henkeä. Viihtyisät työtilamme sijaitsevat Innova 2:ssa, Lutakon tanssisalin vieressä.

Odotamme sinulta:

 • Uusimpien web-käyttöliittymäteknologioiden hallintaa
 • Kokemusta eri ohjelmointikielistä
 • Kokemusta ohjelmistoprojekteista
 • Hyvää sosiaalista käyttöliittymää. Työtä ei tehdä yksin, vaan aina osana suurempaa tiimiä.
 • Hyvää asennetta työtä ja haasteita kohtaan
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen työpaikan, jossa kehitetään jotain ihan uutta.
 • Reaalielämän tuotekehitysongelmia, joista toiset käyttävät myös termiä haasteet.
 • Joustavan ja iloisen työilmapiirin
 • Aurinkokunnan parhaat kollegat
 • Kilpailukykyisen tulolähteen

Kuinka haen paikkaa?

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi haluaisit liittyä joukkoihimme. Päivitä CV:si ajantasalle ja lähetä koko paketti 10.3.2013 mennessä osoitteeseen tatu.heiskanen@verkkomaksut.fi – kutsumme sopivimmat hakijat toimistollemme jatkohaastatteluun.

Lisätietoja ja kyselyt:

Tatu Heiskanen
Product Development Director
tatu.heiskanen@verkkomaksut.fi
040 7069185

paytrail-icon Rekrytointi