Paytrail

Kuukauden käyttövinkki: Paranna konversiota maksusivun ohituksella

Matti Mäkelä Kirjoittanut Matti Mäkelä - 26.3.2013

Tiesitkö, että maksutavan valintasivun ohitus on mahdollista? Lisäpalvelumme avulla voit luoda suoraan verkkokauppaasi eri maksutavoille omat maksupainikkeet heti ostoskorin yhteyteen, jolloin varsinainen maksutavan valinta ei vaadi asiakasta siirtymään uudelle sivulle. Ohituksen avulla parannat konversiota, sillä maksutapahtuma on yhtä askelta nopeampi. Samalla luot verkkokaupallesi yhä ammattimaisemman yleisilmeen.

Ohitus on lisämaksullinen ja edellyttää rajapinnan toteuttamista (rajapintakuvaus). PRESELECTED_METHOD-kentän käyttäminen mahdollistaa maksutavan valintasivun ohituksen.

Mikäli kiinnostuit maksutavan valintasivun ohituksesta, asiakaspalvelumme voi kertoa lisää.