Laaja valikoima houkuttelee kuluttajan verkko-ostoskeskukseen

avatar

Kirjoittanut Jussi Hanki - 08 maaliskuuta, 2013

Suomen-Verkkomaksut-laaja-valikoima-verkko-ostoskeskuksissaVerkossa ostaminen kehittyy valtavaa vauhtia ja perinteiset verkkokaupat saavat rinnalleen erilaisia tapoja myydä ja ostaa. Yksi konkreettinen esimerkki tästä on sähköiset kauppapaikat ja verkko-ostoskeskukset, joissa useat yksittäiset verkkokaupat tarjoavat tuotteitaan ”saman katon alla”. Myyjä saa synergiahyötyä näkyvyyden ja kävijävirran kautta. Kuluttajaa puolestaan houkuttelee laaja valikoima ja entistä parempi saatavuus.

Matkahuolto lanseerasi Verkkomarkkinointi & Verkkomainonta 2013 - messuilla uuden Matkahuolto ShopInShop -verkkopalvelun. Tämä verkko-ostoskeskus mahdollistaa yrityksille uudenlaisen tavan myydä ja markkinoida tuotteitaan verkossa. Vakiintuneille verkkokauppialle ShopInShop tarjoaa tehokkaan lisämyyntikanavan esimerkiksi tarjous- ja poistoerien myymiseen. Aloitteleville verkkokauppayrittäjille palvelu vo olla ensiaskel kivijalkakaupasta verkkoon.

ShopInShop-verkkopalvelu välittää tiedot tulleista tilauksista suoraan myyjälle. Asiakas voi valita ostoskoriin usean eri myyjän tuotteita ja maksaa ne yhdellä kertaa. Rahat tilittyvät Suomen Verkkomaksujen Myyntikanavat-palvelun kautta automaattisesti myyjälle. Palvelun käyttö on siis sekä kauppiaalle että kuluttajalle helppoa ja suoraviivaista.

On mielenkiintoista nähdä, millaisia erilaisia muotoja verkkokauppa saa tulevaisuudessa. Matkahuollon sivuilla vierailee kuukausittain yli miljoona eri kävijää, joten palvelu tarjoaa verkkokauppiaille tehokkaasti lisänäkyvyyttä ja uusia asiakaskontakteja. Astuuko verkossa ostaminen siis jatkossa ulos erillisistä verkkokaupoista sinne, missä ihmiset liikkuvat? Verkkokaupat, sellaisina kuin me ne tällä hetkellä ymmärrämme, tulevat varmasti jatkossakin säilymään. Kannustan kuitenkin kaikkia ennakkoluulottomasti kokeilemaan uusia tapoja myydä verkossa, sillä hyödyntämätön potentiaali odottaa ottajaansa.

Lue myös:

Tuotevalikoima kuntoon: Ei jokaiselle jotakin vaan halutulle kohderyhmälle kaikki

Verkkomaksamisen tulevaisuus?

ShopHow nostaa ostoskanavan taas pinnalle

 

Topics: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan UX


Viimeisimmät blogipostaukset

Miten kirjoitat myyntiä kasvattavia tuotekuvauksia?

read more

PSD2 - rintamaraportti

read more

Sirkkatuotteita myyvä Entis: Lakimuutos ja ulkopuolinen rahoitus mahdollistanut volyymibisneksen kasvun

read more