Paytrail

Maine osana jokaisen työtä - Verkkomaksujen väki mainekaffeilla

Suvi Tikkanen Kirjoittanut Suvi Tikkanen - 28.3.2013

Hyvä maine, vahva yrityskuva, koukuttava brändi, houkutteleva imago. Siinäpä lienevät monen yrityksen markkinoinnin tavoitteet ja perusta tehdä hyvää tulosta. Kuulostaapas selkeältä, mutta mites noin käytännössä noihin tavoitteisiin päästään?

Niinpä. Polkuja on kaiketi monia, mutta kaiken takana lienee aito halu ymmärtää asiakkaita ja olla oikeasti kiinnostunut heidän ajatuksistaan ja tarpeistaan. Ja toteuttaa ne vielä paremmin mitä asiakas on osannut edes toivoa. Enkä nyt tarkoita sitä missiota mitä monet verkkosivuillaan lupaavat vaan, kyllä te tiedätte, aitoa asennetta.

Hyvää kahvileipää ja palautetta

Suomen Verkkomaksut -mainekahvit

Meillä Verkkomaksuilla maine sanana vilahtaa keskusteluissa päivittäin. ”Onko tämä meidän maineen näkökulmasta parhaalla mahdollisella tavalla toteutettu?” Maine on yhteinen asia koko väellemme.

Ja millainen se meidän maine sitten on? Sitä kysymme niin asiakkailtamme, kumppaneiltamme kuin verkko-ostajiltakin joka vuosi jo perinteikkääksi muodostuneella mainekyselyllämme. Kyselyn tuloksien valmistuttua istumme koko porukalla kahvikupposten ja pullien ääreen kuuntelemaan tarkasti mitä Lehikoisen Taistolla (tutkimuksen toteuttaja, Mediatumilta) on meille kerrottavaa.

Mainekysely on erinomainen tapa mitata laajasti yrityksen onnistumista ja saada ruusuja/risuja sidosryhmiltä. Ja iloisena, nöyränä ja kiitollisena otan vastaan hyvät tuloksemme.

Voittaako näistä oikeasti joku?

Suomen Verkkomaksut - arvonta alkamassa

Mainekahveilla myös Test Managerimme Jeren haave toteutui kun hän pääsi arpomaan kyselyyn vastaajien pääpalkinnon, iPadin. Jerestä oli kunnia olla todistamassa, että ainakin meillä palkinnot oikeasti jaetaan.

iPadin voitti asiakkaamme Paula Lariola, Natura Vivasta. Onnea Paulalle! Lisäksi vastanneiden kesken arvottiin 20 leffalippuparia, jotka ovat niin ikään toimitettu voittajille.

Voittajan ensitunnelmia: ”Olen iloinen iPad-voitostani. Meille on tärkeää, että asiantuntevaa henkilökohtaista palvelua on tarjolla silloin, kun kysyttävää on tai ongelmia esiintyy. Suomen Verkkomaksujen palvelukyky on ollut kiitettävä.

paytrail-icon Yleinen