Paytrail

Tarjolla palveluneuvojan harjoittelupaikka

Noora Pasanen Kirjoittanut Noora Pasanen - 19.4.2013

suomen-verkkomaksut-rekryEtsimme sinua, opiskelujen loppupuolella olevaa tulevaa kaupallisen alan ammattilaista kehittymään kanssamme verkkomaksamisen asiakaspalvelun ihmeellisessä maailmassa. Tarjoamme 5-6 kuukauden harjoittelupaikkaa opintojesi tueksi ja olemme jopa valmiita maksamaan siitä pientä korvausta. Harjoittelun alkamisajankohta on 1.6.2013.

Emme edellytä aiempaa kokemusta pankki ja/tai internetliiketoiminnasta, mutta oletamme, että olet siitä aidosti kiinnostunut. Harjoittelusi tueksi tarjoamme asiakaspalvelumme huipputiimin.

Keitä me olemme – Suomen Verkkomaksut Oyj

Suomen Verkkomaksut Oyj on Suomen johtava sähköisten maksuratkaisujen tarjoaja. Toimimme yhteistyössä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman maksuliikenteen verkossa. Suomen Verkkomaksut on ainoa kotimainen verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on viranomaisten myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Tällä hetkellä yrityksessämme on töissä noin 40 henkeä. Työtilamme sijaitsevat Innova 2:ssa, Lutakon tanssisalin vieressä.

Odotamme sinulta:

  • Hyvää asennetta työtä ja haasteita kohtaan.
  • Hyviä sosiaalisia taitoja.
  • Kykyä omaksua uusia asioita nopeasti.
  • Englannin kielen taitoa.

Arvostamme:

  • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä.
  • Omatoimisuutta ja ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen harjoittelupaikan jossa pääset soveltamaan käytännössä asioita, joista kirjoissa puhutaan.
  • Mielenkiintoisia haasteita asiakaspalvelun ja maksuliikeneuvonnan maailmasta.
  • Rahallista tukea harjoitteluajallesi.

Kuinka haen paikkaa?

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi haluaisit meille harjoitteluun. Päivitä CV:si ajantasalle ja lähetä koko paketti 3.5.2013 mennessä osoitteeseen noora.pasanen@verkkomaksut.fi. Kutsumme sopivimmat hakijat toimistollemme jatkohaastatteluun.

Lisätietoja ja kyselyt

Noora Pasanen, Customer Service Director
, noora.pasanen@verkkomaksut.fi 
040-3523437

paytrail-icon Rekrytointi