Paytrail

Nyt tuulee ja kovaa -LeWeb Lontoosta Pylkönmäelle (tai Turkuun)

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 23.5.2013

LeWeb-Suomen-VerkkomaksutKesäkuun 5.-6. Suomen Verkkomaksujen miehistö rantautuu Lontooseen LeWebiin. On hienoa lähteä maailmalle kertomaan uutista siitä, että meillä on kehitteillä koko verkkomaksumaailman mullistava palvelu.

Sen lisäksi, että Verkkomaksut menee LeWebiin, ajattelimme tehdä hiukan enemmän ja tuoda LeWebin tänne Suomeen. Ihan Pylkönmäelle asti. Tai ihan mihin vaan. LeWebiä voi seurata vaikkapa saunan lauteilta, jos sattuu omistamaan vedenkestävän Padin.

Digiversumissa eläminen on muuttanut aivan kaiken. Se mahdollistaa sen, että näitä alaa mullistavia uutisia voi tulla yhtä hyvin Karstulasta kuin New Yorkista, kunhan jonkinlainen verkkoyhteys on olemassa. Eikä mielenkiintoisten tapahtumien tarvitse jäädä pienen eliitin etuoikeudeksi vaan ne voidaan lähettää koko maailman nähtäväksi ja kommentoitavaksi reaaliaikaisesti. Tykkään :)

P.S. Stay tuned, streamaus löytyy tästä blogista. Tähtinä ainakin Lennu, Niko, Markus, Jussi ja Sharmarke.

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi