Haluatko kuulla lisää Paytrailista? Osallistu webinaariin!

avatar

Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - 04 kesäkuuta, 2013

Suomen-verkkomaksut-voimme-oppia-jaakiekostaSuomen Verkkomaksut uudistuu ensi viikolla. Mitä muuta uutta tämä muutos tuo mukanaan?

Muutoksen mukana tuomme palveluumme uusia ominaisuuksia. Haluaisitko yksityskohtaisempaa tietoa siitä, mitä kaikkea uudet ominaisuudet tuovat tullessaan ja miten sinä hyödyt niistä?

Osallistu järjestämiimme webinaareihin! Webinaari on verkossa tapahtuva vuorovaikutteinen seminaari, missä kerromme tulevista uusista ominaisuuksista ja niiden tuomista hyödyistä niin kauppiaalle, kuin kuluttajalle. Webinaarit järjestetään livenä ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä webinaarin aikana.

Webinaarit järjestetään verkkoselaimella toimivassa Adobe Connect -verkkokokousympäristössä. Jotta voit osallistua webinaariin, tarvitset vain verkkoselaimen (Firefox, Chrome tai vastaava), jossa on Flash Player tai mobiililaitteen, jossa on Adobe Connect sovellus.

Webinaareihin voit ilmoittautua verkkosivuillamme.

Kun olet ilmoittautunut, lähetämme sinulle osallistumislinkin sähköpostiisi ennen webinaarin alkamista.

Tulevat webinaarit

Kuinka integroida Paytrail Connect API

Teknisille toteuttajille suunnattu webinaari, jossa käydään läpi mikä on Paytrail Connect API, mitä uusia ominaisuuksia se tuo palveluumme, millä kaikilla tavoilla sitä voidaan hyödyntää ja kuinka se otetaan käyttöön.

  • 7.6.2013 klo 13:00
  • 19.6.2013 klo 13:00

Paytrail-tili -ostamista yksillä tunnuksilla!

Kauppiaille ja muille verkkomaksupalvelua tarvitseville tahoille suunnattu webinaari, jossa käsitellään mikä on Paytrail-tili, miten sen saa käyttöön, miten se toimii, mitä hyötyä siitä on sinulle sekä kuluttajille ja ennen kaikkea, miten helpoksi ostamisen verkossa olemme tehneet.

  • 11.6.2013 klo 13:00
  • 26.6.2013 klo 13:00

Ilmoittaudu mukaan!

 

Lue myös:

Miten uusi Paytrail syntyi?

Topics: Yleinen


Viimeisimmät blogipostaukset

Miten kirjoitat myyntiä kasvattavia tuotekuvauksia?

read more

PSD2 - rintamaraportti

read more

Sirkkatuotteita myyvä Entis: Lakimuutos ja ulkopuolinen rahoitus mahdollistanut volyymibisneksen kasvun

read more