Paytrail

Lennusta vuoden keskisuomalainen nuori yrittäjä, upeaa!

Suvi Tikkanen Kirjoittanut Suvi Tikkanen - 17.6.2013

Meillä on ilo kertoa, että perustajamme Lennu (s. 1981) on nimetty Keski-Suomen vuoden nuoreksi yrittäjäksi. Koko Paytrailin poppoo onnittelee evankelistaamme! Lennu oli myös valtakunnallisen vuoden nuori yrittäjä ehdokkaiden neljän parhaan joukossa.

Voitto on ansaittu. Lennu on kasvuhaluinen sarjayrittäjä ja erityisesti hänet tunnetaan Paytrailin perustajana ja sitä kautta kuluttajille ja yrityksille mieluisen, aivan uudenlaisen verkkomaksamisen toimintamallin luojana. Meillä on reilusti yli 50% markkinaosuus alallamme Suomessa ja olemme tällä hetkellä voimakkaan kasvun, uudistumisen ja kansainvälistymisen polulla. Kesäkuun alussa Lontoossa LeWeb-tapahtumassa julkaistu uusi alaa mullistava tilipalvelu on saanut huikean vastaanoton eli myös Lennulle riittää roimasti työnsarkaa jatkossakin.

Millainen ihminen on Lennu?

Rohkenen yli kymmenen vuoden tuntemisen perusteella hieman luonnehtia Lennua. Ensimmäisenä tulee mieleen, että hän on poikkeuksellisen isosti ajatteleva, joka rohkeasti vie asioita eteenpäin eikä lannistu vaikka isoja esteitä tulee vastaan. Päinvastoin, Lennu keksii keinot miten ne selätetään.

Toisaalta Lennu on varsin vaatimaton, nöyrä ja kuullessaan kehuja hän jopa hieman häkeltyy. Lennu vaatii itseltään hyvin paljon eikä tyydy siihen, että jokin asia meni ihan ok. Tiedän Lennun olevan myös hyvin perhekeskeinen ja luonnonläheinen eräihminen eikä tietenkään pidä unohtaa hänen savolaisia juuriaan. Lennu saa virtaa reissuista ja erilaisista extreme-lajeista.

Lennun kommentit tuoreeltaan palkinnostaan: ”Olen hyvin otettu tästä upeasta tunnustuksesta. Mitä isoimmat kiitokseni haluan sanoa kaikille, ketkä ovat olleet mukanani tätä tietä rakentamassa! Tämä palkinto on meille kaikille. Tästä on hyvä jatkaa, JES!”

Onnittele sinäkin Lennua ja kerro teidän yhteisistä kokemuksistanne!

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi