Paytrail

Parempi vaihtoehto PayPalille

Lennu Keinänen Kirjoittanut Lennu Keinänen - 26.6.2013

Meiltä on kyselty kuinka Paytrail eroaa PayPalista. Se eroaa siitä jo nyt suuresti, vuoden päästä niitä ei todennäköisesti enää edes verrata keskenään. Alla kuitenkin muutama asia, jotka erottavat Paytrailin PayPalista.

Täysi kontrolli ostotapahtumasta – oikeasti TÄYSI kontrolli

Jokainen, joka myy jotain verkossa, haluaisi itse kontrolloida ostoprosessia myös sen jälkeen kun asiakas on valinnut ostettavat tuotteet tai palvelut. Kukaan ei halua, että kolmas osapuoli kaappaa prosessin kesken kaiken, vaatii asiakasta hyppäämään ulkoiselle verkkosivulle tai sanele kuinka prosessi etenee. Paytrailin Connect APIn myötä kontrolli on viimein myyjällä!

Paytrail nivoutuu saumattomasti ostoprosessin osaksi Connect APIn kautta. Paytrail toimii taustalla, antaa myyjän brändille tilaa ja estää maksujärjetelmää kaappaamasta prosessia. Kuluttajan kannalta tämä tarkoittaa, ettei hänen tarvitse avata kolmansien osapuolien verkkosivuja tai pop-up-ruutuja ja siten brändikokemus säilyy eheänä.

Ei tarvetta muistaa salasanoja (eikä riskiä hukata niitä)

Staattisten salasanojen sijaan Paytrail käyttää kertakäyttöistä PIN-koodia, mikä lähetetään kuluttajalle tekstiviestinä ostoprosessin yhteydessä. Näin käyttäjä ei koskaan unohda salasanaansa ja hän voi ostaa mitä tahansa millä tahansa laitteella, kunhan hänellä on puhelin mukanaan. Kertakäyttöinen PIN-koodi mahdollistaa myös turvallisen tavan upottaa koko maksuprosessi saumattomaksi osaksi verkkokauppaa – PIN-koodin varastaminen tai väärinkäyttö ei ole mahdollista.

Automaattiset (ilmaiset) tilitykset kauppiaan pankkitilille missä tahansa Euroopan maassa

Paytrail tilittää myyntituotot automaattisesti kauppiaan pankkitilille missä tahansa Euroopan maassa. Tilitykset tehdään ilman lisämaksuja.

Kiitelty asiakaspalvelu kauppiaille ja kuluttajille

Olemme erityisen ylpeitä asiakaspalvelustamme. Sen sijaan, että maksupalveuluntarjoaja panttaisi tai jäädyttäisi myyjän varoja ja vaatisivat erilaisia toimituskuittauksia tai muita dokumentteja niiden vapauttamiseksi, asiakaspalvelumme ratkoo mahdollisia ongelmia yhdessä myyjien kanssa. Mielestämme kauppiailla pitää olla asiantuntijoita tavoitettavissa ja apuna kaikkiin maksuihin liittyen kysymysten selvittämisessä.

Etuja verrattuna muihin maksupalveluihin

  • Paytrail toimittaa varmennetut yhteystiedot kauppiaan palveluun - kuluttajan ei tarvitse kirjoittaa niitä erikseen
  • Paytrailia voi käyttää saumattomasti eri alustoilla, sovelluksissa ja päätelaitteissa - ostotapahtuma on aina myyjän hallinnassa
  • Tuki kaikenlaisiin maksuihin, kertamaksuihin, mobiilimaksuihin, sovellusten sisäisiin maksuihin, toistuviin maksuihin jne
  • Kuluttajalla on täysi kontrolli kaikkiin antamiinsa valtuutuksiin

Hyödyt kuluttajille verrattuna erilaisiin wallet-ratkaisuihin

  • Ei tarvetta ladata mobiilisovelluksia
  • Ei tarvetta muistaa ylimääräisiä salasanoja
  • Ei tarvetta opetella mitään uutta, maksaminen nivoutuu helpoksi osaksi ostamista

Lue myös:

Lupaan, että poistamme monimutkaisuuden verkko-ostamisesta

Tuskan kautta syntyi ajatus: mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi