ShopHow nostaa ostoskanavan taas pinnalle

avatar

Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - 18 heinäkuuta, 2013

paytrail-2401Asiakkaamme ovat kehittäneet mitä mielenkiintoisempia konsepteja tuotteiden myymiseen. Sense Interaction Oy on yksi näistä yrityksistä. Sense Interaction tuottaa ShopHow Ostoskanava Liveä. Perinteisen markkinoinnin sijaan heidän tärkein markkinointikanava on Ostos-TV. MTV3:lta ja AVA:lta tuleva ShopHow Ostoskanava Live tuo uuden vivahteen perinteiseen Ostos-TV:hen. Haastattelin Sense Interactionin toimitusjohtajaa Jussi Juutista heidän uutta konseptiaan koskien.

Kertoisitko konseptistanne, miksi päätitte lähteä toimimaan juuri näin?

"Kaikilla projektin tekijöillä on pitkä TV-alan tausta ja kaikki ovat olleet töissä kuluttajarajapinnassa. Halusimme hyödyntää jo olemassa olevaa markkinointiosaamista, mutta emme kuitenkaan itse halunneet ryhtyä kauppiaiksi. TV oli tekijöille luonnollinen kanava lähteä rakentamaan uutta konseptia."

"TV on edelleen toimiva media, joka tavoittaa suuren kuluttajamassan nopeasti. Tavallinen verkkokauppa on vaikea saada kuluttajien tietoisuuteen nopeasti. Sen takia päätimme aloittaa toiminnan näin. Emme tosiaan itse halunneet ryhtyä kauppiaksi vaan ShopHow Ostoskanava Live ja sen verkkosivut toimivat markkinointi- ja myyntikanavana yhteistyöyrityksillemme"

Miten ShopHow Ostoskanava Live eroaa muista Ostos-TV:istä?

"ShopHow Ostoskanava Live tuo uuden vivahteen perinteiseen Suomessa nähtyyn Ostos-TV malliin ja tuotteiden markkinointiin. Lähetyksemme aikana myytävistä tuotteista annetaan esittely, joka on paljon yksityiskohtaisempi, kuin normaali mainos. Esittelyn aikana kerrotaan kenelle tuote on tarkoitettu, miten sitä käytetään, ja lisäksi asiantuntijat ja tuotteen käyttäjät antavat tuotteesta kommentteja ja suositteluja."

Miten kuluttaja voi ostaa tuotteen?

"Kuluttajalla on mahdollista ostaa tuote heti lähetyksen aikana kahdella eri tapaa. Tuotteen voi tilata joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Tuotteen voi tilata myös jälkikäteen verkkosivuiltamme. Molemmat tilaustavat ovat näkyvissä ruudussa lähetyksen aikana ja ohjelman juontaja mainitsee tilaustavoista lähetyksen aikana.

Minkä takia valitsitte Paytrailin kumppaniksenne verkkosivuillenne?

"Olemme käyttäneet Paytrailia aikaisemmin muissa projekteissamme ja siitä on ollut meillä hyviä kokemuksia. Palvelu on luotettavaa ja nopeaa. Tälläkin kertaa palvelu saatiin erittäin nopeasti käyttöön."

ShopHow Ostoskanava Liven lähetykset tulevat:

MTV3: Arkisin klo 8:00-9:00

AVA: Arkisin klo 9:35-10:05

Verkkosivut: http://www.shophow.fi

Lue myös:

Miika Malisen Happy Angler-verkkokauppa menestyy Ruotsissa

Tracker Oy: Keskittyminen mahdollistaa markkinajohtajuuden

Kuonon Kormilainen ei usko maksumuureihin

Mediatiedote: Uusi lastensairaala 2017 –hanke avaa verkkolahjoituspalvelun

107-vuotias keräys otti ja tuli verkkoon

Aurinko porottaa kesäverkkokaupoille juuri nyt

Topics: Yleinen, Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan UX


Viimeisimmät blogipostaukset

Miten kirjoitat myyntiä kasvattavia tuotekuvauksia?

read more

PSD2 - rintamaraportti

read more

Sirkkatuotteita myyvä Entis: Lakimuutos ja ulkopuolinen rahoitus mahdollistanut volyymibisneksen kasvun

read more