Paytrail

Maaottelu käynnissä: lajina verkko-ostamisen helpottaminen :)

Johannes Kumpukoski Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - 23.8.2013

Paytrail-Vastine-tietoviikko-ostoskokemuksen-helpottaminen

Tietoviikko kirjoittaa: "Verkossa ostaminen liian vaikeaa? Ruotsalaiset haluavat helpottaa sitä Suomessa". Kun työskentelee kotimaisessa yrityksessä, jossa on kehitetty verkko-ostamisen mullistava palvelu, TIVIn kysymykseen voi vastata "ei enää". Onneksi. Koska tähtäämme kansainväliseen toimintaan, on mukava huomata, että verkko-ostamisen helpottamiselle on havaittu tarvetta muuallakin.

Maksamisen välivaiheet on poistettu

Tietoviikko kertoo: "71 prosenttia kuluttajista keskeytti verkko-ostoksensa siksi, että he eivät pystyneet maksamaan toivomallaan tavalla." Tämä tieto perustuu BlueCarrotin verkkokauppatutkimukseen, joka tehtiin Ruotsissa. Paytrailia käyttävien kauppiaiden ostoskorin hylkäämisprosentti on alle 20%. Suomessa onkin jo vakiintunut käytäntö, että verkkokaupassa on tarjolla kaikki oleelliset maksutavat.

Me uskomme, että voimme jopa ylittää kuluttajien toivomukset. TIVI puhuu maksamisen välivaiheiden poistamisesta. Suomessa välivaiheita on jo poistettu ja syksyn myötä poistetaan lisää. Kuluttajille on tarjolla kotimainen Paytrail-tili, jonka avulla kuluttaja voi tehdä oman Paytrail-tunnuksen ja maksaa tämän jälkeen ilman verkkopankkitunnuksia tai luottokorttitietoja.

Saat Paytrail-tilin tunnuksen, eli sähköpostiosoitteen syöttämisen jälkeen PIN koodin puhelimeesi. PIN-koodi syötetään verkkokaupassa sille osoitettuun kenttään. Tämän jälkeen maksu on suoritettu ja tuotteet toimitetaan sinulle.

Kokeile itse!

Kokeile maksamista demokaupassamme. Käytä demokaupassa seuraavia demotunnuksia:

  • Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite): demo@demo.com
  • PIN: 9999

Melko helppoa, eikö?

Maaottelu ostokokemuksen helpottamiseksi

On tärkeää, että kuluttajan ostokokemus on helpottumassa. Maaottelussa on hyvä meininki ja loppujen lopuksi kuluttaja hyötyy. Suomessa tilanne näyttää jo hyvältä!

paytrail-icon Verkkokaupan UX