Paytrail

Tuskan kautta syntyi ajatus: mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

Jere Malila Kirjoittanut Jere Malila - 12.8.2013

mobiilimaksaminen

Ensin oli tuska

Sohvalla makaa,
tavaraa hamuaa.
Käsissä iPad,
näytöllä kauppa.

Tuotteet valitsee,
myhäilee myyjä,
tavaraa lava,
perhanan Java.

Siitä se ajatus sitten lähti

Oletko koskaan yrittänyt ostaa mobiililaitteella jotain? Minä olen. Sen lisäksi, että se on ollut usein hankalaa mobiilissa huonosti toimivan verkkokaupan vuoksi, haasteita ovat aiheuttaneet myös jotkut maksujärjestelmät. Pahimpia ovat Javalla toteutetut hässäkät, jotka eivät vaan toimi rakkaalla iPadillani. Eivät nyt - eivätkä koskaan.

Tämä ilmiö synnytti meissä tuskan, joka ajan myötä johti ajatukseen: Mitä jos ostaminen olisikin helpompaa? Myös tekniseltä suunnalta katsottuna.

Kului kahvia. Paljon kahvia. Käytiin pari keskustelua, välillä kovaankin ääneen. Mutta nyt se on vihdoin tulossa: palvelu, joka helpottaa maksamista kuluttajan näkökulmasta merkittävästi. Se on toteutettu siten, että jopa kaltaiseni propellihattu on siihen tyytyväinen. Kohta kuluttajakokemus on hieman erilainen - myös mobiilisti ostettaessa.

Siististi cool

Sohvalla makaa,
tavaraa hamuaa.
Käsissä iPad,
näytöllä kauppa.

Tuotteen valitsee,
myhäilee myyjä.
Nappia napsauttaa,
ostajaa naurattaa.

paytrail-icon Verkkokaupan UX