Paytrail

Hukkuuko asiakkaittesi aika tilausprosessissa?

Matti Mäkelä Kirjoittanut Matti Mäkelä - 11.9.2013

Syksy on kohta käsillä ja useat verkkokaupat varustavat valikoimaansa uuteen vuodenaikaan sopivaksi. Tässä samassa on oiva tilaisuus päivittää verkkokauppa Paytrail-aikaan ja huolehtia siitä ettei kuluttaja mene hukkaan tilausprosessissa.

Jos kaupassasi on edelleen käytössä Suomen Verkkomaksujen maksutapakuvake esimerkiksi etusivulla tai ostoskorissa, voit päivittää sen uuteen muotoonsa noutamalla bannerin tiedot Kauppiaspaneelista Työkalut-välilehdeltä. Sieltä bannerin voi noutaa HTML-muodossa, jolloin maksutapavaihtoehdot päivittyvät siihen aina automaattisesti. Vaihtoehtoisesti bannerin saa myös staattisena kuvana.

Toimitus- tai maksuehdoissanne saattaa vielä olla mainintoja Suomen Verkkomaksuista, jotka on hyvä päivittää uuteen ulkoasuun.
Esimerkiksi korttimaksuja koskevat uudet tekstit löydät tukisivustomme kauppiasosion kohdasta "Korttimaksutapojen aktivointi"
Mikäli haluaisit käyttää logoamme sivuillasi kertomassa kuluttajalle maksujen välityksestä, löydät logon helposti täältä: http://paytrail.com/fi/logo

Kuluttajaystävällinen maksukokemus

Päivitysten ohella kannattaa kiinnittää huomiota tilaus- ja maksuprosessiin. Maksaminen on usein kuluttajalle negatiivinen kokemus ja se tulisikin järjestää tilausprosessissa mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Ostoskorin vahvistamisen jälkeiset askeleet kannattaa jättää mahdollisimman vähäisiksi. Parhaimmissa tapauksissa olen törmännyt kauppoihin, joissa ostoskoriin syötetään yhteystiedot, toimitustapa ja maksutapa ilman erillisiä vaiheita ja tämän jälkeen siirrytään maksamaan. Hyvänä esimerkkinä Superkuva.fi.

Tämän lisäksi Paytrail on kehittänyt maksukokemuksen parantamiseen Paytrail-tilin, jolla asiakas pystyy maksamaan ostoksensa käyttäen vain tilinsä käyttäjätunnusta ja kertakäyttöistä PIN-koodia (tai salasanaa) kaikissa kaupoissa, jotka ovat ottaneet tilin käyttöön. Näin hänen ei tarvitse enää vierailla esim. verkkopankissa maksua vahvistaessaan. Maksaminen toimii täten hienosti myös mobiililaitteilla. Kysy kuukausimaksuumme sisältyvästä tilistä lisätietoja asiakaspalvelustamme!

Otetaan yhdessä syksyn sesongista kaikki irti!

Lue myös:

Viisi tapaa ryövätä rahat kilpailijan verkkokaupasta

Konversio ja 3 kaupankäynnin keskeyttävää kulmakiveä