Paytrail

Lumipallo liike-elämän edistämiseksi liikkeelle - Digitalist Network

Suvi Tikkanen Kirjoittanut Suvi Tikkanen - 4.10.2013

Paytrail-Digitalist-Network

Nyt on hyvä meininki päällä! Paljon puhutaan siitä, että meillä on tekemistä, mutta toisaalta myös loistavia mahdollisuuksia viedä oikeasti ja järkevästi kotimainen liike-elämä digiversumiin. Viemisen lisäksi meidän pitää osata myös elää siellä. Kuten esimerkiksi meidän Jussi (Suomalaiset kuluttajat ovat suomalaisten yritysten parhaat kirittäjät) ja Johannes (Mitä suomalaiset kuluttajat odottavat suomalaiselta verkkokaupalta tulevaisuudessa) ovat todenneet, suomalaiset verkko-ostajat elävät ja hengittävät jo verkossa ja sosiaalisessa mediassa ja ovat valmiina toivottamaan kaikki yritykset tervetulleiksi palvelemaan heitä.

Tule mukaan seuraamaan ja vaikuttamaan Digitalistiin, mekin olemme siellä!

Ja nyt tulee hieno uutinen, konkreettisena isona liikkeena digitalisoitumisen auttamiseksi ja vauhdittamiseksi on juuri muodostettu Digitalist Network. Tästä on kyse pähkinänkuoressa:

Digitalist Network on mediapalvelu ja arvoverkosto, joka kuratoi digitalisoitumisen tärkeimpiä uutisia meiltä ja maailmalta, huippuammattilaisten vaikuttamisverkosto, kohtaamispiste, asiantuntijapalveluiden välitysverkosto ja uudenlainen yrityshautomo Digitalist Ventures. Verkoston toiminta rakentuu internetin, sosiaalisen median ja verkostojen aktiiviselle hyödyntämiselle. Se uudistaa ajatteluamme medioiden toiminnasta, verkottuu tehokkaasti internetissä ja vastaa verkossa nouseviin tarpeisiin syventämällä ajatuksia kohtaamisilla ja tapahtumilla.

Itse koen olevani etuoikeutettu, kun olen vajaan kuuden Paytrail-vuoden aikanani nähnyt upeita tarinoita miten yritys on onnistunut luomaan timanttista läsnäoloa ja menestystä verkossa. Mainitaan nyt esimerkkinä vaikka varusteleka.fi. On upeaa, että nyt on olemassa ihan oma kaikille avoin media vastaavan seuraamiseen ja ennen kaikkea luomiseen.

Me olemme mukana, olethan sinäkin? Tehdään yhdessä tästä liikkeelle lasketusta lumipallosta kunnon vyöry! Tervetuloa myös verkoston avajaisiin Bio Rexiin Helsinkiin 24.10.2013!

Lue myös:

Maailma ilman kivijalkaliikkeitä

Verkkokaupan someasiakaspalvelu kuntoon – 6 artikkelia avuksesi

Irtaudu verkkokaupan kuoleman tieltä

 

 

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi