Laadunvarmistuksen asiantuntija - haluatko kuulua huipputiimiin?

avatar

Kirjoittanut Hannu Jalonen - 14 marraskuuta, 2013

Rekrytointi-laadunvarmistus-paytrail

Etsimme tiimiimme kokenutta ohjelmistojen laadunvarmistuksen ammattilaista, joka arvostaa tiimityötä ja haluaa olla mukana mullistamassa sähköisen maksamisen toimialaa. Tarjoamme vakituisen työpaikan Jyväskylässä mukavassa porukassa ja viihtyisissä toimitiloissa.

Meillä toimit osana laadunvarmistustiimiä, joka työskentelee tiiviisti yhdessä muun kehitysporukan kanssa. Sinulla on kokemusta webbiohjelmistojen laadunvarmistuksesta käyttöliittymä- ja rajapintatasolla. Maksuliikennepuolen toimialaosaamista emme vaadi, mutta toki se katsotaan eduksi.

Paytrail yrityksenä

Paytrail on Suomen johtava sähköisten maksuratkaisujen tarjoaja ja lippulaivanamme on verkkomaksamista merkittävästi helpottava Paytrail-tili. Toimimme yhteistyössä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman maksuliikenteen verkossa. Paytrail on ainoa kotimainen verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on viranomaisten myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Tällä hetkellä yrityksessämme on töissä noin 40 henkeä. Työtilamme sijaitsevat Jyväskylässä Innova 2:ssa.

Lisätietoja
Katso Paytrail-tilin demo

Mitä odotamme sinulta?

 • Vankkaa kokemusta webbiohjelmistojen laadunvarmistuksesta
 • Hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa
 • SQL ja Linux perusteiden hallintaa
 • Motivaatiota uuden oppimiseen
 • Järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
 • Tiimipelaajan sydäntä

Mitä asioita arvostamme?

 • Intohimoa alaa kohtaan
 • Kiinnostusta laadunvarmistuksen kehitystehtävistä
 • Relevanttia koulutustaustaa

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Asiantuntijaorganisaation jossa pääset vaikuttamaan arkeen
 • Hyvät puitteet ammattitaidon kehittämiseen
 • Ajantasaiset työvälineet
 • Mukavat ja motivoituneet työkaverit, jotka haluavat viedä alaa yhdessä eteenpäin

Kuinka haen paikkaa?

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi haluaisit meille töihin. Päivitä CV:si ajantasalle ja lähetä koko paketti 30.11.2013 mennessä osoitteeseen hannu.jalonen@paytrail.com – kutsumme sopivimmat hakijat toimistollemme jatkohaastatteluun.

Jos sinulla on kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!
Hannu Jalonen, Test Manager
hannu.jalonen@paytrail.com
+358 400 396 423

Topics: Rekrytointi


Viimeisimmät blogipostaukset

Miten kirjoitat myyntiä kasvattavia tuotekuvauksia?

read more

PSD2 - rintamaraportti

read more

Sirkkatuotteita myyvä Entis: Lakimuutos ja ulkopuolinen rahoitus mahdollistanut volyymibisneksen kasvun

read more