Paytrail

Mediatiedote: Paytrail on Deloitte Technology Fast 50 listauksen #9

Suvi Tikkanen Kirjoittanut Suvi Tikkanen - 22.11.2013

Olemme sijoittuneet yhdeksänneksi tämän vuoden Deloitte Technology Fast 50 -ohjelmassa, mahtavaa! Ohjelma listaa vuosittain 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa, viimeisten viiden vuoden liikevaihdon kasvuun perustuen. Listaus on yrityksille yksi arvostetuimmista tunnustuksista Suomessa ja tänä vuonna ohjelma toteutettiin jo yhdeksättä kertaa. Ohjelmaan voivat osallistua yritykset, jotka ovat olleet toiminnassa yhtäjaksoisesti vähintään viisi vuotta ja joiden ensimmäisen vertailuvuoden liikevaihto on ollut vähintään 50 000 € ja viidennen vuoden liikevaihto vähintään 800 000 €.

"On upeaa, että vuosien työ ja kunnianhimoiset tavoitteet asiakkaidemme ja kumppaneidemme hyväksi kantavat hedelmää, joka näkyy tämän luokan tunnustuksena", kuvailee tuntojaan Paytrailin perustaja, evankelista Lennu Keinänen. "Tämä on ollut hyvä alku Suomessa, seuraavaksi tähtäämme entistä suurempiin kasvulukemiin kansainvälistymisen kautta ja olemme valmiita haastamaan mm. PayPalin Euroopassa", Keinänen jatkaa.

Paytrailin maksupalvelun kautta kulkee tällä hetkellä noin 4000 yrityksen verkkomaksuliikenne ja yhtiö operoi kauppoja kymmenien miljoonien edestä joka kuukausi. Kesällä julkaistu Paytrail-tilipalvelu tarjoaa verkko-ostajille ennennäkemättömän helpon ja mukavan ostokokemuksen. Yhtiön innovatiivisuus ja kasvukyky on palkittu aiemminkin mm. yhdysvaltalaisen Red Herringin Europe Top 100 palkinnolla.

Paytrail yritysesittely:

  • Perustettu kesäkuussa 2007 Suomen Verkkomaksut -nimellä. Paytrail-nimellä 5.6.2013 alkaen, jolloin lanseerattiin uusi palvelu – Paytrail-tili.
  • Vuonna 2012 liikevaihto kasvoi 55%, ollen 3,4 miljoonaa euroa.
  • Mahdollistaa kauppoja kymmenien miljoonien edestä joka kuukausi. Vuoden 2013 maksuvolyymi on arviolta noin 0,4 miljardia euroa.
  • Henkilöstömäärä 38, tuplaantunut vuoden 2012 alun jälkeen.
  • Pääkonttori Jyväskylässä.
  • Yhtiöllä on maksulaitoksen toimilupa.
  • Auttaa tuhansia yrityksiä useista eri maista tarjoamaan asiakkailleen miellyttävän ostokokemuksen.

Lennu Keinänen, Founder, Evangelist
+358 44 776 7827, lennu.keinanen@paytrail.com

Markus Laurio, CEO
+358 40 840 3754, markus.laurio@paytrail.com

Suvi Tikkanen, Marketing Director
+358 40 562 8283, suvi.tikkanen@paytrail.com

Katso koko lista

Lue myös:

Mediatiedote: Paytrail on sijoittunut myös Deloitten Technology Fast 500 EMEA -listalle

paytrail-icon Mediatiedote