Paytrail

Slush sai meistä yhden fanin lisää, Paytrail tykkää ja suosittelee :)

Suvi Tikkanen Kirjoittanut Suvi Tikkanen - 21.11.2013

Osallistuimme Paytraililta neljän hengen iskuryhmällä Lennu, Jussi H., Pete ja minä Slush-tapahtumaan viime viikolla. Tapahtuma jaksaa yhä edelleen innostaa suuresti!

Olin hyvin positiivisesti yllättynyt siitä, miten suuri tapahtuma Slush oli. Käsittääkseni Kaapelilla vieraili reilusti yli 5000 osallistujaa. Ja kokemukseni mukaan noin puolet kenen kanssa itse juttelin, oli muualta kuin Suomesta, joten tapahtumaa voidaan millä mittarilla hyvänsä mitattuna pitää erittäin merkittävänä kansainvälisenä tapahtumana. Upeaa, että tämän luokan tapahtuma järjestetään juuri Suomessa!

Väitän myös vahvasti, että Slushin henki oli ainutlaatuinen. Ihmiset olivat aktiivisia ja innostuneita, keskustelut alkoivat yleisesti ottaen näin: ”Hei teillä on kivan näköistä settiä, mitä te teette?” Johon vastauksena toinen osapuoli kertoi lyhyen hissipuheensa jatkaen kysymyksellä mitä vastapuoli tekee. Sitten tsempattiin kovasti toinen toisia ja alettiin pohtia, löytyisikö yhteistä jutun juurta pidemmällekin. Osittain tämä lienee yleisestikin start-up tapahtumissa vallitseva henki, mutta varmasti siinäkin oli oma vahva Slush-mausteensa.

Meillä Paytraililla oli ensimmäisenä päivänä tavallaan oma osasto ja olimme koko ajan ihmisten kanssa juttusilla. Käyntikortit loppuivat kesken ja oikeastaan kaikki varaamamme jaettavat markkinointikamat menivät. Saimme kovin positiivista palautetta niin Paytrail-tilistämme kuin yleisesti olemuksestamme, pinkki kassi vaikuttaa toimivan! Toisena päivänä kiertelimme moikkaamassa niin tuttuja kuin tuntemattomia ottaen koko tapahtuma-alueen haltuun ja muutama puheenvuorokin tuli käytyä kuulemassa.

Mitä isoimmat kiitokset kaikille kohtaamillemme ihmisille keskusteluista, palautteesta ja inspiraatiosta! Kerrassaan upeat kaksi päivää huikeassa ja poikkeuksellisessa tapahtumassa. Kiitokset ja onnittelut myös järjestäjille! Ensi vuonna nähdään taas Slushissa, se on varmaa.

paytrail-icon Yleinen