Paytrail

Joulurauhaa, hyvää tahtoa ja kavereita

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 20.12.2013

Vuosi 2013 on ollut täynnä suuria muutoksia. Meillä on muuttunut nimi, ulkoasu, tuote, monet tiimirakenteet ja prosessit. Tie ei ole ollut helppo ja jokainen tiimiläinen on antanut kaikkensa, mutta kahvitauolla näkyy hymyilevää väkeä. Olemme yhdessä nostaneet toimintaamme ja verkkomaksamisen alaa uudelle tasolle ja olemme saavutuksiimme erittäin tyytyväisiä.

Olemme myös onnekkaita, sillä olemme saaneet tiimiin lisävoimia ja kasvu on huomioitu myös talon ulkopuolella. Kasvusta huolimatta aidosti asiakkaiden etua ajatteleva henki on säilynyt tai jopa vahvistunut. Jokainen muutos on tehty siksi, että pystyisimme entistä paremmin auttamaan yli 4000 yritysasiakastamme ja tiivistämään yhteistyötä kumppaneidemme kanssa. Tänä vuonna lanseeratun tilin kautta pystymme huomioimaan myös kuluttajan ja hänen ostokokemuksensa aivan uudella tavalla.

Näin joulun alla halusimme tarttua toimeen ja tehdä jotain erityisen hyvää. Olemmekin mukana toteuttamassa lahjoituskanavaa Uusi Lastensairaala 2017 –tukiyhdistyksen ja Anders Innon kanssa. Rapistuvan lastensairaalan pienet potilaat ja osaava henkilökunta tarvitsevat uuden sairaalan. Lahjoituspalvelusta voi hankkia haluamallaan summalla kuvainnollisesti palan uutta sairaalaa – sementtiä, nauloja, laastia tai muita tarvikkeita – ja tukea näin sairaalan rakentamista.

Nyt laskeudumme hyvillä mielin joulun rauhaan. Lomilta paluuta on jo odottamassa mielenkiintoisia suunnitelmia, joilla teemme palvelumme yhä paremmin kaikkia osapuolia palvelevaksi. Toivotamme sinulle leppoisaa joulun aikaa ja huippumenestystä vuodelle 2014!

Paytrail tiimi

paytrail-icon Yleinen