Joulun hittilahjat verkkokaupasta lihansyöjälle ja liikkujalle

avatar

Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - 11 joulukuuta, 2013

clocks
Mietitkö jälleen kuumeisesti, mikä olisikaan sopiva joululahja vaimolle, miehelle, äidille, isälle, tyttöystävälle, poikaystävälle, mummolle ja vaarille? Me Paytraililla päätimme helpottaa elämääsi ja kerrommekin nyt joulun parhaat lahjavinkit. Nämä toivelahjat löydät kätevästi verkosta, joten voit unohtaa tuskanhientäyteisen viime hetken paniikin ruuhkaisessa ostoskeskuksessa. Esittelemme valitsemamme joulun hittilahjat sattumanvaraisessa järjestyksesä.

Lahja pariskunnalle

Lahjakortti palveluun on ekologinen joululahja. Hieman erilaisia elämyksiä etsivän kulinaristin voi yllättää illallisella pimeässä. Tämä makuaistimusta herkistävä ravintolaelämys on mahdollista kokea sekä Tampereella että Helsingissä.

Lahja liikkujalle

Löytyykö lähipiiristä himoliikkujalle, joka heiluttelisi esimerkiksi kahvakuulaa mielellään myös kotonaan? Yllätä urheilija 16kg lahjapaketilla.
Compactfit.com - kahvakuulat

Lahja askartelijalle

Onko itse tehty joululahja mielestäsi se paras lahja? Jos neulepuikot ja virkkuukoukku saavat lankakerän muuttuman käsissäsi taideteokseksi, suosittelen tutustumista titityy.fi verkkokauppaan. Käsityöihmiselle nämä ovat toki mieleisiä lahjoja sellaisenaan.
Titityy.fi - käsityö- ja askartelutarvikkeet

Lahja lihansyöjälle

Lihansyöjän toivelahja on 10 kg laadukasta rotukarjan lihaa suoraan kotiovelle toimitettuna. Kätevä kotikokki loihtii näillä eväillä jouluiloa koko perheelle.
Tamminen.fi - lihalaatikko

Lahja hipsterille

Tsekkiläinen hipsterisäkki on osuva lahja vaikkapa kiireettömälle downshiftaajalle. Jos vielä epäröit, katso sivuilta löytyvä tuotevideo.
Varusteleka.fi - hipsterisäkki

Lahja kuskille

Aistikkaat Sauso-ajokäsineet istuvat juuri sinun käsiisi täydellisesti ollen samalla tyylikkäät ja käytännölliset. Ehdoton valinta laatua arvostavalle, jolla on jo melkein kaikkea. Upeita malleja sekä miehille että naisille.
Sauso.fi - ajokäsineet

Lahja ritarille

Jokaisessa meissä asuu pieni ritari. Nyt sinun on mahdollista aateloida lähimmäisesi personoidulla ritaritunnuksella. Ripusta tunnus seinällesi ja voima olkoon kanssasi.
Postermister.fi - ritaritunnus

Lahjat miehelle tai poikaystävälle

Olipa sitten arki tai juhla solmuke eli rusetti kruunaa asukokonaisuutesi. Täydellinen joululahja tyylitietoiselle miehelle ikään katsomatta.
Tieroom - solmuke

Lahjat vaimolle tai tyttöystävälle

Korut komeilevat vuodesta toiseen toivelistojen kärkisijoilla, niin myös meillä. Aattoiltana lahjakääreestä paljastuva designkoru ei voi olla pettymys. Hyviä vaihtoehtoja pukinkonttiin löytyy esim. mitäsaisiolla.fi -verkkokaupasta. Näillä lahjoilla voit vain onnistua.

Elektroniikkalahjat

Jos haluat tehdä lahjaostokset täysin varman päälle, on elektroniikka turvallinen valinta tänäkin vuonna. Älypuhelimet ja tabletit kuten esim. iPad 4 Retina, iPhone 5S tai Samsung Galaxy S4 eivät varmasti ole pettymys kenellekään. Mytrendyphone.fi - elektroniikkajoululahjat
Johannes Kumpukoski (lihansyöjä) ja Jussi Hanki (kuski)
Lue myös:

Topics: Verkkokaupan myynti ja markkinointi


Viimeisimmät blogipostaukset

Miksi asiakaskokemuksen disruptio on hyvä asia?

read more

Kokonaan verkkoon siirtynyt sisustusliike satsaa palveluun

read more

Etsimme HR-asiantuntijaa (saatamme jopa palkata)

read more