Rekrytoimme kaksi sovelluskehittäjää!

avatar

Kirjoittanut Vesa Kortteinen - 02 tammikuuta, 2014

paytrail_rekrytointi-haemme-sovelluskehittajaaMiltä kuulostaisivat mukavat työkaverit, osaava, motivoitunut tiimi ja mahdollisuus olla mukana muuttamassa sähköisen ostamisen ja maksamisen maailmaa? Voimakkaan kasvun vuoksi kaipaamme joukkueeseemme lisävahvistusta ja tällä kertaa etsimme kahta uutta sovelluskehittäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Paytrail yrityksenä

Paytrail on Suomen johtava sähköisten maksuratkaisujen tarjoaja ja lippulaivanamme on verkkomaksamista merkittävästi helpottava Paytrail-tili. Toimimme yhteistyössä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman maksuliikenteen verkossa. Paytrail on ainoa kotimainen verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on viranomaisten myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Tällä hetkellä yrityksessämme on töissä noin 40 henkeä. Työtilamme sijaitsevat Jyväskylässä Innova 2:ssa.

Parhaan kuvan siitä, mitä teemme, saat luomalla Paytrail-tilin ja kokeilemalla sitä jossain niistä tuhansista kaupoista, jotka ovat jo ottaneet tilin maksutapavalikoimiinsa.

Mitä odotamme sinulta?

 • Web-kehitysosaamista
 • Halua toimia ketterässä sovelluskehitystiimissä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Hyvää sosiaalista käyttöliittymää

Arvostamme

 • Linux-, SQL- ja PHP-osaamista
 • Osaamista eri ohjelmointikielistä
 • Kykyä oppia ja opettaa oppimaansa muille

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mielenkiintoisen työn, jossa kehitetään uusia tapoja ostaa verkossa
 • Paikan motivoituneessa ja ammattitaitoisessa tiimissä
 • Joustavan ja iloisen työilmapiirin ja mukavat työkaverit
 • Ajantasaiset työvälineet

Kuinka haen paikkaa?

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi haluaisit meille töihin. Päivitä CV:si ajantasalle ja lähetä koko paketti 20.01.2014 mennessä osoitteeseen vesa.kortteinen@paytrail.com – kutsumme sopivimmat hakijat toimistollemme jatkohaastatteluun.

Asiakkaidemme eduista huolehtiminen, luotettavuutemme sekä työpaikkamme viihtyvyys ovat meille erittäin tärkeitä. Sen vuoksi noudatamme päihdeohjelmaa ja työtehtävään valitulle teetetään huumausainetestit ja luottotietoselvitys.

Jos sinulla on kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Vesa Kortteinen, Product Development Director
vesa.kortteinen@paytrail.com
+358 40 767 0032

Topics: Rekrytointi


Viimeisimmät blogipostaukset

Miten kirjoitat myyntiä kasvattavia tuotekuvauksia?

read more

PSD2 - rintamaraportti

read more

Sirkkatuotteita myyvä Entis: Lakimuutos ja ulkopuolinen rahoitus mahdollistanut volyymibisneksen kasvun

read more