Olemme mukana Verkkomarkkinointi & Verkkokauppa 2014 messuilla

avatar

Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - 13 maaliskuuta, 2014

paytrail-verkkokauppa-ja-verkkomarkkinointi-2014Helsingin messukeskuksessa järjestetään Verkkomarkkinointi & Verkkokauppa 2014 ja Myymälä & Visual Communication 2014 messut 19.3-20.3.2014. Olemme siellä esittelemässä palveluamme sekä Paytrail-tiliin liittyvää uutta Paytrail Expressiä.

Paytrail Express poistaa huomattavasti maksamisen välivaiheita. Tule käymään osastollamme, niin näytämme lisää.

Keskiviikkona 19.3 Lennu esittelee case Puljua, jossa on käytössä uusi pikaväylä sekä Flashnode. Esitys pidetään punaisella lavalla kello 15:15. Esityksen aikana Lennu näyttää, kuinka helppoa ja sujuvaa maksaminen uuden pikaväylän kautta on ja miten Flashnoden avulla voidaan automatisoida verkkokaupan muita prosesseja.

Rekisteröidy messuille ja tule tapaamaan meitä osastolle 3f18!

Nähdään messuilla!

Topics: Yleinen


Viimeisimmät blogipostaukset

Verkkokaupan tapahtumia 2019

read more

Mikki Inkeroinen: Automaation ällistyttävä helppous on monelle tuntematon maailma – mutta ei kauaa

read more

Halla Halla -verkkokaupan myynti lahes tuplattiin vuodessa

read more