Paytrail

Etsimme ePayment Expertiä äitiysloman sijaisuuteen

Emilia Linnera Kirjoittanut Emilia Linnera - 12.9.2019

Paytrail on Suomen johtava sähköisten maksupalveluiden tarjoaja. Yksinkertaisesti käyttöönotettavien ja monipuolisesti sovellettavien palvelujemme avulla autamme yrityksiä hoitamaan verkkomaksamisen tehokkaasti.

Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla yhteistyössä sekä jo menestyvien verkkopalvelujen että vasta toimintansa ensiaskelia ottavien tulevien menestystarinoiden kanssa. Emme välitä vain maksuja vaan autamme yrityksiä luomaan menestystä verkossa yhteistyössä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa. Kaiken takana on äärettömän osaava tiimi, joka tuntee asian ja mission omakseen. Erinomaisuus asiakaspalvelussa ja laatu kaikessa mitä teemme on meille tärkeää. Tämä pitää perhemäistä Paytrail-yhteisöämme kasassa ja me todella tykkäämme siitä mitä teemme! Olemme osa pohjoismaista Nets-konsernia.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työpaikan (äitiysloman sijaisuus) mukavassa työyhteisössä ja sähköisen liiketoiminnan näköalapaikalta. Koulutamme sinusta maksupalvelumme ja verkkomaksualan asiantuntijan.

Panostamme jatkuvasti työyhteisömme hyvinvointiin ja tarjoamme työntekijöillemme mm. puhelin-, lounas- ja liikuntaedun. Paytrail valittiin keskisuurten yritysten sarjassa Suomen viidenneksi parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019. Lue lisää Paytrailista työpaikkana ja uratarinoitamme.

Mitä ePayment Expertin työ pitää sisällään?

ePayment Expertin työssä olet päivittäin tekemisissä niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaiden kanssa. Työhösi kuuluvat mm. uusien asiakkaiden tilausten käsittely, neuvonta maksupalvelumme käyttöön liittyen sekä maksuliikenteen seuranta ja siihen liittyvät riskienhallintatehtävät. Asiakaspalvelutyötä tehdään pääsääntöisesti puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Jokainen päivä tuo tullessaan erilaisia pulmia asiakaspalveluhenkilöstömme ratkaistavaksi ja sen takia on olennaista, että sinulta löytyy ratkaisukeskeisyyttä ja kykyä asettua asiakkaan asemaan. Työssäsi tarvitsetkin positiivista asennetta ja hyviä keskustelutaitoja. Huumorintajuisella otteella työpäivät sujuvat jouhevasti. Toimit osana tiimiä, joten muiden huomioon ottaminen on erityisen tärkeää.

Mitä edellytämme hakijoilta?

  • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä.
  • Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen). Arvostamme myös sujuvaa ruotsin kielen taitoa.
  • Korkeakoulututkintoa tai loppusuoralla olevia opintoja esim. liiketalouteen tai kauppatieteisiin liittyen.
  • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja.

Tarkemmat tiedot työhön liittyen

Työtä tehdään arkipäivisin klo 8-17 välillä. Työaikamme on joustava. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, Technopoliksen Innova 2 -tiloissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuussa 2019 ja teemme vuoden määräaikaisen työsopimuksen. Työsuhteen alussa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Noudatamme päihdeohjelmaa ja työtehtävään valitulle henkilölle teetetään huumausainetestit, turvallisuusselvitys ja luottotietoselvitys.

Kuinka haen paikkaa?

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja perustelet miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän työhön ja työyhteisöön. Päivitä CV:si ajantasalle ja lähetä koko paketti maanantaihin 30.9.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen emilia.linnera@paytrail.com.

Kutsumme sopivimmat hakijat toimistollemme jatkohaastatteluun.

Lisätietoja ja kyselyt:

Emilia Linnera, Customer Success Manager
emilia.linnera@paytrail.com
+358 40 3581805

gptw

paytrail-icon Rekrytointi