Paytrail

Customer Service Specialist harjoittelupaikkoja avoinna!

Noora Pasanen Kirjoittanut Noora Pasanen - 21.4.2017

 

asiakaspalvelutiimi.png

Etsimme kahta reipasta harjoittelijaa vahvistamaan Paytrailin asiakaspalvelutiimiä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja. Harjoittelussa menestyäksesi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta arvostamme jos osaat lisäksi sujuvasti ruotsia.

Harjoittelu alkaa 1.9.2017 ja kestää viisi kuukautta. Maksamme harjoitteluajalta pientä palkkiota.

Harjoittelun aikana työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisista asiakaspalvelutehtävistä: sähköposteihin ja puheluihin vastaaminen, laskujen tekeminen ja maksuliikenteen seuraamiseen liittyvät työtehtävät. Asiakaspalvelussa palvelemme verkkokauppa-asiakkaitamme sekä maksajia heidän maksutiedusteluissaan.

Viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Lutakossa Innova 2:ssa. Asiakaspalvelutyö tehdään arkisin klo 8-17 välisenä aikana.

Harjoittelijoiden kokemuksia

"Harjoitteluilmoituksessa luvattiin, että täällä pääsee tekemään käytännössä niitä asioita, joista kirjoissa vain puhutaan. Tämä on pätenyt hyvin omassa harjoittelussani. Asiakaspalvelu on ollut tosi hyvä näköalapaikka päästä asiakasyritysten toimintaan sisälle. Olen saanut paljon kokemusta, näkemystä ja oppinut paljon uusista järjestelmistä. Lisäksi täällä on loistava työyhteisö, jossa jokainen saa olla ihan oma itsensä. Hyvät työskentelytilat ovat myös plussaa." Ville Karjalainen

"Paytrail on tosi mukava työyhteisö, joka otti meidät avosylin vastaan. Harjoittelijoita on kohdeltu ihan oikeana osana tätä asiantuntevaa asiakaspalvelutiimiä. Pääsimme heti alusta asti tekemään oikeita hommia ja koenkin oppineeni joka päivä jotain uutta. Lisäksi olen saanut hyvää rutiinia kaikkeen arjen työhön, kuten puhelimessa puhumiseen ja sähköpostien kirjoittamiseen." Juho-Matti Kekkonen

Kannattaa katsoa myös keväällä 2016 harjoittelijana olleen Villen uratarina Paytraililla.

Lisää kuvia ja tarinoita Instragramissa

Hakeminen

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen: noora.pasanen@paytrail.com 7.5.2017 mennessä. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 19. Lisätietoja harjoittelupaikasta voit myös kysyä sähköpostitse tai puhelimitse Noora Pasanen: 040 352 3437.

paytrail-icon Rekrytointi