Paytrail

E-commerce Helsinki 2016 kokosi alan toimijat yhteen

Saana Borgström Kirjoittanut Saana Borgström - 21.3.2016

ecommercehelsinki.jpg

Viime viikolla järjestettiin verkkoliiketoiminnan ja vähittäiskauppa-alan merkittävin suomalainen messukokonaisuus, e-Commerce Helsinki 2016 ja Myymälä 2016. Myös Paytrailin tiimi oli tapahtumassa mukana näytteilleasettajan roolissa. 

Messut koostuivat perinteiseen tapaan eri näytteilleasettajien osastoista sekä seminaariohjelmasta, jota tänä vuonna sai seurata kolmella eri lavalla.  Puheenvuoroja kuultiin muun muassa verkkokaupan logistiikkaan, asiakasdatan hyödyntämiseen, monikanavaisuuteen ja markkinointiin liittyen. Aiheet puhuttelivat niin aloittavia kuin kokeneempiakin verkkokauppiaita.

Paytrailin messutiimi ei valitettavasti ehtinyt käydä kuuntelemassa kovinkaan montaa puheenvuoroa vaan sen sijaan saimme käydä mielenkiintoisia keskusteluja omalla messupisteellämme. Jos  kaipaat hieman seikkaperäisempää koostetta tämän vuoden seminaariohjelmasta, lue esim.  Juuso Katajan ajatuksia aiheeseen liittyen. 

Paytrailin messupisteellä käytyjen keskustelujen pohjalta voi hyvin todeta, että alalle on koko ajan tulossa yhä vain uusia toimijoita ja uusia verkkokauppiaita. Aloittavien verkkokauppiaiden kanssa juttelimme etenkin verkkokauppa-alustan ja maksupalvelun valintaan sekä verkkokaupan markkinointiin liittyen. Kokeneempien verkkokauppiaiden mielessä puolestaan oli kansainvälistymiseen liittyvät teemat. Varsin monia verkkokauppiaita tuntui myös kiinnostavan toistuvan laskutuksen mahdollisuus. 

Paytrail-Ecomhki.jpg
Paytrailin osalta messut menivät oikein hienosti. Saimme paljon uusia tuttavuuksia ja pääsimme vaihtamaan ajatuksia jo ennestään tuttujen toimijoiden sekä nykyisten asiakkaidemme kanssa. Haluammekin kiittää tapahtumajärjestäjiä onnistuneesta tapahtumasta, puhujia mielenkiintoisista puheenvuoroista sekä kaikkia näytteilleasettajia ja osallistujia mukanaolosta.

Erityiskiitos niille messuvieraille ja näytteilleasettajille, jotka poikkesivat Paytrailin pisteellä. Ensi vuonna uudestaan!

Messukilpailun voittajat on arvottu

Nyt on myös aika julkistaa messupisteellämme käynnissä olleen kilpailun onnelliset voittajat.

Paytrailin maksupalvelu puoleksi vuodeksi ilman kuukausimaksuja voitti Niklas Viileinen, Glaesihross Oy.

Koss Porta Pro -kuulokkeet arvottiin seuraaville henkilöille:

Lämpimät onnittelut kilpailun voittajille!

Ilmoittaudu kevään maksuttomiin webinaareihin!

Älä missaa tämän kevään webinaareja, joissa alan huiput ovat kertomassa hyödyllistä asiaa verkkokaupan markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyen.

Ässät hihasta -webinaarisarjassa käydään läpi verkkokaupan markkinoinnin tärkeimmät kulmakivet - sisältömarkkinointi, some ja seo.

Pelialan opit käyttöön -webinaarissa Intotalon Jari Junkkari kertoo, miten pelialan toimivia kehityskäytäntöjä voisi hyödyntää myös verkkoliiketoiminnassa.

Ilmoittaudu

Lue myös

Terveiset eCommerce Expo 2015 -tapahtumasta Lontoosta

Mitä sinä verkkokauppias voisit oppia pelialalta? 

Mitä verkkokauppiaan arki on todellisuudessa? Seuraa uutta vlogia!

paytrail-icon Yleinen