Paytrail

Etsimme aloittavaa verkkokauppiasta vloggaajaksi

Saana Borgström Kirjoittanut Saana Borgström - 4.12.2015

paytrail-ny-142.jpg

Oletko laittamassa omaa verkkokauppaa pystyyn vuoden 2016 alussa? Haluaisitko saada ilmaista tukea kauppasi markkinointiin ja kehittämiseen liittyen? Oletko luonteva videontekijä ja pidät esiintymisestä?

Jos vastauksesi kaikkiin ylläoleviin kysymyksiin on "kyllä", saatat olla juuri oikea henkilö. Etsimme nimittäin vuoden 2016 aloittavaa verkkokauppiasta, joka olisi innokas pitämään videoblogia verkkokaupan pystyttämiseen ja verkkoliiketoiminnan alkutaipaleeseen liittyen. 

Jaa kokemuksiasi - saat apua kaupan markkinointiin ja kehittämiseen

Moni verkkokauppias kokee jäävänsä hieman yksin etenkin oman verkkokauppansa alkutaipaleella. Juuri tässä vaiheessa olisi kuitenkin erittäin tärkeää päästä kuulemaan muiden kokemuksia sekä jakamaan onnistumisia ja sitä satunnaista tuskaakin arjen tuomien haasteiden ympärillä. 

Haluaisimmekin nyt osaltamme auttaa ja tukea vasta-aloittaneita verkkokauppiaita. Siitä tämä videoblogin idea lähtikin. Etsimme siis henkilöä, joka 

  • aloittaa verkkoliiketoiminnan heti vuoden 2016 alussa 
  • on halukas pitämään videoblogia verkkokaupan arkeen liittyen - eli jakamaan omia kokemuksiaan, näkemyksiään, onnistumisiaan ja haasteitaan muille samassa tilanteessa oleville yrittäjille
  • kykenee tuottamaan videomateriaalia YouTubeen
  • sitoutuu tekemään n. 5-10min videopäivityksen 2 kertaa kuukaudessa, 6-12 kk ajan (yhteisen sopimuksemme mukaan)

Vloggaajalla on muutoin vapaat kädet videon toteutuksen kanssa, mutta toivomme hänen toki ensisijaisesti käsittelevän verkkokaupan arkeen liittyviä asioita (mm. alustan valinta, verkkokaupan pystytys, markkinointi, varastonhallinta, asiakaspalvelu ym.). Persoonallinen ote videoiden tuotannossa on tietysti ehdotonta plussaa. 

Vastineeksi tukea verkkokaupan markkinointiin ja kehitystyöhön

Vastineeksi videotuotantoon käytetystä ajasta tarjoamme vloggaajalle

  • Paytrailin maksupalvelu ilman kuukausimaksua vlogin pitämisen ajalle
  • Neljä tunnin mittaista asiantuntijatapaamista vloggaajalle tärkeästä ja ajankohtaisesta aiheesta (esim. verkkokauppa-alustan valinta, kaupallisuuden lisääminen, markkinointi, konversion parantaminen jne.)
  • Näkyvyyttä verkkokaupalle vlogin avulla sekä sovitusti myös Paytrailin kanavien kautta

 Kiinnostuitko?

Hienoa! Ilmoita itsestäsi alla olevan lomakkeen kautta niin laitamme sinulle sähköpostilla ohjeet hakemuksen tekemistä varten. Haku on käynnissä 8.1.2016 saakka.