Paytrail

Great Place to Work: Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista

Suvi Tikkanen Kirjoittanut Suvi Tikkanen - 6.2.2015

Paytrail_kesapaiva_2014-suomen-parhaat-tyopaikat

suomen-parhaat-tyopaikat-gptw-paytrailArvostettu Great Place to Work® Finlandin tiimi on valinnut meidät Suomen 50 parhaimman työpaikan joukkoon vuonna 2015! Sijoituimme pienten organisaatioiden sarjassa (15-49 työntekijää) listasijalle 13.

Täällä Paytraililla jo seitsemän vuotta päivittäin pyörineenä olen aina vahvasti aistinut, että kulttuurimme ja ilmapiirimme ovat todella ainutlaatuisia. Koko Paytrail-tiimi vaikuttaa viihtyvän erinomaisesti ja olevan ylpeitä työpaikastaan.

Jutellessani niin yritysmaailman kuin yksityiselämän tuttavieni kanssa, huomaan pääseväni nokittamaan toisten kertomuksia omilta työpaikoiltaan melkein ärsytykseen asti.

Paytrail kesäpäiväEsimerkiksi keskusteltaessa hiljaittain siitä, mitä kukin sai työnantajalta joululahjaksi, kaveri hehkutti saamaansa Iittalan tuotetta jatkaen heti perään: Teillä Suvi joululahja oli varmaan vielä jotain ihan muuta tähän verrattuna. Hymyilin ja totesin, että me saimme palkallisen vapaapäivän, jotta voimme olla perheittemme parissa enemmän jouluna.

Kun näytin toiselle kaverille kuvia Paytrail for families -tapahtumasta, joka on vuotuinen koko henkilöstömme sekä perheidemme tai aveciemme yhteinen virkistyspäivä, kaveri kertoi kuvien perusteella meillä näyttävän olevan tosi kivaa ja toivoi kumpa heilläkin olisi vastaavaa toimintaa oman työnantajan toimesta.

Tuon lisäksi on huikean tärkeää, että voimme esimerkiksi vapaa-ajan tapaturmiin liittyen tallustella Terveystalon täysien palvelujen äärelle firman piikkiin nunnan ninna.

Tarkoitus ei kuitenkaan ole rehvastella upeilla eduillamme. Sen sijaan haluan nostaa jämerämmän asian esiin:

Kun yritys satsaa ihan älyttömän kovasti henkilöstön hyvinvointiin, omaan uniikkiin kulttuuriin ja rentoon, mutta yrittäjämäiseen ilmapiiriin, se mahdollistaa terveen pohjan isolle kasvutarinalle.

Me olemme elävä esimerkki ja todistus tästä. Meidät on noteerattu merkittävänä kasvutarinana eri medioissa ja listauksissa. Voi että, miten onnelliseksi minut tekee, kun saamme otsaamme myös parhaan työpaikan leiman. Enää ei tarvitse pelkästään tuntua tältä, vaan siitä on kiistaton todistus.

Kysyin parilta kollegalta mikä meissä on se juttu. Kuin apteekin hyllyltä sain vastaukseksi inhimillisyys ja toisista huolehtiminen. Paytrailin hyvinvoinnin nähdään tulevan meidän työntekijöiden hyvinvoinnin kautta. Ymmärrystä sekä aitoa kiinnostusta ja luottamusta väkeämme kohtaan löytyy vaikka millä mitalla. Tähän kuuluu myös merkittävän vapauden ja vastuunkannon mahdollisuus.

Laura ja KaiTepastelin myös toimitusjohtajamme Markuksen tykö kysymään mitä tämä saavutus meille yrityksenä merkitsee. Yhteinen keskustelu pulppusi pitkään, nostaen esille lukuisia näkökulmia asiaan liittyen. Markus tiivisti saavutuksen olevan tunnustus koko Paytrail-tiimille hyvin tehdystä työstä ja onnistuneista panostuksista henkilöstön, kulttuurin ja ilmapiirin eteen.

Iloitsemme suuresti tästä kunniasta ja onnittelemme kaikkia Suomen parhaita työpaikkoja upeasta saavutuksesta!

suomen-parhaat-tyopaikat-paytrail

Paytrail-ihan-ykkonen-tyopaikkana

 


Katso Talouselämästä Suomen parhaat työpaikat 2015 -lista

Lue lisää Great Place to Work -tutkimuksesta.

Lue myös:

Paytrail-tarinan toinen näytös - uusi omistaja, uudet tuulet

Mediatiedote: Suomalaisten rahat eivät valukaan ulkomaisiin verkkokauppoihin – Paytrail miljardikerhoon

Mediatiedote: Paytrail on Deloitte Technology Fast 50 listauksen #9

paytrail-icon Yleinen