Paytrail

Haemme sovelluskehittäjää

Vesa Kortteinen Kirjoittanut Vesa Kortteinen - 15.4.2016

devi-tiimi.jpg

$availableWorkForce
->filter([Traits::Competent,
Traits::NicePerson])
->invite();

Haemme sinua, sovelluskehittäjä, jolla on kokemusta ja näkemystä, puhut PHP:tä ja syöt mysliä. Olet mahdollisesti joskus pelannut Monkey Islandia, mutta toki myös Day of the Tentacle lasketaan kokemukseksi. Olet oma-aloitteinen, pyrit järjestelmällisyyteen ja viihdyt tietokoneen ääressä.Sovelluskehittäjänä olet mukana tekemässä maailmanluokan maksupalvelua. Tehtäväsi vaihtelevat suunnittelusta koodaamiseen ja katselmoinnista testaukseen. Yhdessä mennään ja porukalla tehdään. Tukenasi on kouliintunut ryhmä ammattilaisia, jotka ottavat sinut porukkaan mukaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, mielenkiintoisia tehtäviä ja parhaat työkaverit. Saat työhösi ajantasaiset työvälineet, hyvää kahvia ja päivänvaloa tarpeen mukaan.

(new Email())->setContent(self::PersonalInformation)
   ->sendTo(“vesa.kortteinen@paytrail.com”);

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV Vesa Kortteiselle: vesa.kortteinen@paytrail.com

Lähetä tietosi 13.5.2016 mennessä, luemme hakemuksesi innolla. Lähetä materiaalisi varoen, voimme ottaa yhteyttä nopeammin kuin uskotkaan.

Paytrail::getInformation()

Paytrail tarjoaa sähköisiä maksuratkaisuja, jotka soveltuvat kaikkeen maksujen vastaanottamiseen verkossa. Palvelumme on käytössä yli 10 000 verkkopalvelussa. Olemme välittäneet maksuja tähän mennessä lähes kahden miljardin euron edestä.

Yrityksessämme työskentelee noin 40 henkeä ja työtilamme sijaitsevat Jyväskylässä Innova 2:sen viidennessä kerroksessa.

<?php echo "1 2 3 testing"; ?> hg ci | GET /coffee; //have fun

Miltä sovelluskehittäjän arki näyttää Paytrailissa? Tsekkaa kuva tulevasta viihtyisästä työhuoneestasi (kuva alla) ja kivoista kavereista:  Hannu, Mikko, Vesa,  Jere, Jussi,  Laura,  Riikka, Johanna, Juha, Olli, Vesa ja Jaakko (kuva ylhäällä).

devi-tiimi-2.jpg

applicant->extract(Type::Urine)
   ->match(["lsd", "xtc", "thc", "c2h6o"])->reject()

Asiakkaidemme eduista huolehtiminen, luotettavuutemme sekä työpaikkamme viihtyvyys ovat meille erittäin tärkeitä. Sen vuoksi noudatamme päihdeohjelmaa ja työtehtävään valitulle teetetään huumausainetestit ja luottotietoselvitys.

paytrail-icon Rekrytointi