Paytrail

Haemme vakituiseen työsuhteeseen IT Support Specialistia

Markku Hänninen Kirjoittanut Markku Hänninen - 27.7.2020

Paytrail on Suomen johtava sähköisten maksupalveluiden tarjoaja, jolla on viranomaisten myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Teemme yhteistyötä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman ja helpomman maksuliikenteen verkossa. Olemme osa kansainvälistä Nets-konsernia. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Jyväskylän Lutakossa.

Paytrail palkittiin tänä keväänä Suomen toiseksi parhaana työpaikkana keskisuurten yritysten kategoriassa - eikä ihme, sillä tarjoamme parhaiden mahdollisten työkavereiden ja loistavan rennon meiningin lisäksi mm. laajennetut työterveyspalvelut, sporttipassin, aamupuurot, välipalat, freestyle fridayt, mahdollisuuden ammatillisiin lisä- ja täydennyskoulutuksiin, paljon erilaisia virkistystapahtumia ja monia muita etuja.

Nyt meillä on tarjota sinulle ainutlaatuinen tilaisuus! Etsimme vakituiseen työsuhteeseen IT Support Specialistia.

Mitä IT Support Specialistin rooliin kuuluu?

IT Support specialistin tehtävässä ylläpidät laitteita, työkaluja ja järjestelmiä, sekä tarjoat lähitukea toimistolla. Pidät toimiston henkilöstön iloisena ja motivoituneena huolehtimalla sisäisten IT-palveluiden erinomaisesta toiminnasta. Vastuualueellesi kuuluu myös tietoturva-asioiden perehdyttäminen uusille työntekijöille ja harjoittelijoille.

Päivittäiset työtehtäväsi ovat ongelmanratkaisua, laite- ja sovellustukea ja niiden kautta korkean sisäisen palvelutason ylläpitämistä.  Et ajattele ratkaisua ainoastaan yksittäiseen ongelmaan, vaan pyrit löytämään sellaisen ratkaisun, ettei saman asian kanssa tarvitse pähkäillä seuraavana päivänä uudestaan. Päättäväinen ote, positiivinen asenne ja kyky toimia ihmisten kanssa yhteistyössä auttavat sinua päivittäisessä työssäsi.

Työtä tehdään pääasiallisesti ma-pe klo 8 – 17 välillä, mutta työaika on joustava. Lue Lauran uratarina, niin saat hyvän kuvan siitä, millaista meillä on työskennellä. Myös Instagramista saat hyvän käsityksen porukkamme hengestä ja arjestamme.

Minkälaista henkilöä etsimme?

Voit olla kokenut tekijä tai juuri koulusta valmistunut tulevaisuuden tähti – asenne ratkaisee! Etsimällemme henkilölle uudet järjestelmät ja tilanteet ovat tervetulleita haasteita eivätkä vaikeatkaan tilanteet saa häntä hämilleen.  Hän on kiinnostunut omasta alastaan, kehittää itseään ja pitää tietotaitoansa ajan tasalla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. IT-insinööri tai IT-tradenomi) tai soveltuvaa työkokemusta
  • Lähituki- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Systemaattista työskentelytapaa
  • Oma-aloitteisuutta ja vastuunkantokykyä
  • Kykyä työskennellä sujuvasti myös englanniksi

Näitä emme edellytä rekrytointivaiheessa, mutta laskemme plussaksi:

  • MacOS- ja Apple-laitetuntemus
  • Verkkolaitteiden ylläpitokokemus
  • Työkokemus IT-infrasta ja/tai administrator-tehtävistä
  • Työkokemus IT-lähitukitehtävistä

Miten tehtävää haetaan?

Lähetä meille 16.8. mennessä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi sekä soveltuvuudestasi tehtävään ja Paytrailin työyhteisöön. Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@paytrail.com.

Hakijoiden joukosta valitsemme sopivat henkilöt haastatteluun, ja rekrytointiprosessiin kuuluu myös psykologinen soveltuvuusarviointi.

Työn luonteen ja toimialamme vuoksi valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys, huumetestit ja luottotietojen tarkistus.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätiedot ja kyselyt:

Lisätietoja työtehtävistä ja edellytyksistä antaa rekrytoiva esimies: Markku Hänninen, Services director, markku.hanninen@paytrail.com, +358 40 824 3753

Lisätietoja hakuprosessista (esim. teetettävät testit) antaa: Nina Laurila, HR Specialist, nina.laurila@paytrail.com, + 358 40 5259 746

PS. Nikolle terkkuja ja hulluna tsemppiä uusiin haasteisiin! 

paytrail-icon Rekrytointi