Paytrail

Harjoittelupaikka Paytrailin asiakaspalvelussa / ePayment Expert Trainee

Noora Pasanen Kirjoittanut Noora Pasanen - 16.4.2019

Etsimme reipasta harjoittelijaa vahvistamaan Paytrailin asiakaspalvelutiimiä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja.

Harjoittelu alkaa 2.9.2019 ja kestää viisi kuukautta. Maksamme harjoitteluajalta pientä palkkiota ja mahdolliset bonukset.

Harjoittelun aikana työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisista asiakaspalvelutehtävistä: sähköposteihin ja puheluihin vastaaminen, laskujen tekeminen ja maksuliikenteen seuraamiseen liittyvät työtehtävät. Asiakaspalvelussa palvelemme verkkokauppayrittäjiä sekä kuluttajia heidän maksutiedusteluissaan.

Viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Lutakossa Innova 2:ssa. Asiakaspalvelutyö tehdään pääasiassa arkisin klo 8-17 välillä, mutta työaika on joustava.

Harjoittelijoiden kokemuksia

Harjoitteluilmoituksessa luvattiin, että täällä pääsee tekemään käytännössä niitä asioita, joista kirjoissa vain puhutaan. Tämä on pätenyt hyvin omassa harjoittelussani. Asiakaspalvelu on ollut tosi hyvä näköalapaikka päästä asiakasyritysten toimintaan sisälle. Olen saanut paljon kokemusta, näkemystä ja oppinut paljon uusista järjestelmistä. Lisäksi täällä on loistava työyhteisö, jossa jokainen saa olla ihan oma itsensä. Hyvät työskentelytilat ovat myös plussaa.” Ville Karjalainen

“Paytrailillä olen tuntenut olevani osa työyhteisöä jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja ilmapiiri on rento. Asiakaspalvelutiimissä harjoittelijat pääsevät tekemään oikeita työtehtäviä ja jokainen päivä tuo tullessaan uusia asioita opittavaksi. Harjoittelun myötä olen oppinut valtavasti itse toimialasta, asiakaspalvelusta ja tiimityöskentelystä.” Johanna Nykänen

Kannattaa lukea myös harjoittelijana olleen Villen uratarina Paytrailillä.

 

Lisää kuvia ja tarinoita Instagramissa.

Hakeminen

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: noora.pasanen@paytrail.com 30.4.2019 mennessä. Lisätietoja harjoittelupaikasta voit kysyä sähköpostitse tai puhelimitse 040 352 3437 / Noora Pasanen.

paytrail-icon Rekrytointi