Paytrail

Harjoittelupaikka Paytrailin asiakaspalvelussa / ePayment Expert Trainee

Emilia Linnera Kirjoittanut Emilia Linnera - 4.5.2018

Asiakaspalvelu tiimi

Etsimme reipasta harjoittelijaa vahvistamaan Paytrailin asiakaspalvelutiimiä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja.

Harjoittelu alkaa 3.9.2018 ja kestää viisi kuukautta. Maksamme harjoitteluajalta pientä palkkiota.

Harjoittelun aikana työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisista asiakaspalvelutehtävistä: sähköposteihin ja puheluihin vastaaminen, laskujen tekeminen ja maksuliikenteen seuraamiseen liittyvät työtehtävät. Asiakaspalvelussa palvelemme verkkokauppayrittäjiä sekä kuluttajia heidän maksutiedusteluissaan.

Viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Lutakossa Innova 2:ssa. Asiakaspalvelutyö tehdään pääasiassa klo 8-17 välillä, mutta työaika on joustava.

Harjoittelijoiden kokemuksia

“Harjoitteluilmoituksessa luvattiin, että täällä pääsee tekemään käytännössä niitä asioita, joista kirjoissa vain puhutaan. Tämä on pätenyt hyvin omassa harjoittelussani. Asiakaspalvelu on ollut tosi hyvä näköalapaikka päästä asiakasyritysten toimintaan sisälle. Olen saanut paljon kokemusta, näkemystä ja oppinut paljon uusista järjestelmistä. Lisäksi täällä on loistava työyhteisö, jossa jokainen saa olla ihan oma itsensä. Hyvät työskentelytilat ovat myös plussaa.” Ville Karjalainen

Paytrailillä olen tuntenut olevani osa työyhteisöä jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja ilmapiiri on rento. Asiakaspalvelutiimissä harjoittelijat pääsevät tekemään oikeita työtehtäviä ja jokainen päivä tuo tullessaan uusia asioita opittavaksi. Harjoittelun myötä olen oppinut valtavasti itse toimialasta, asiakaspalvelusta ja tiimityöskentelystä.” Johanna Nykänen

Kannattaa katsoa myös harjoittelijana olleen Villen uratarina Paytrailillä.

Paremman kuvan yrityksestämme saat lisäksi videoistamme ja lisää kuvia sekä tarinoita Instagramissa.

Hakeminen

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: emilia.linnera@paytrail.com 18.5.2018     klo 12 mennessä. Lisätietoja harjoittelupaikasta voit kysyä sähköpostitse tai puhelimitse 040 358 1805 / Emilia Linnera.