Harjoittelupaikka Paytrailin asiakaspalvelussa / ePayment Expert Trainee

avatar

Kirjoittanut Emilia Linnera - 05 joulukuuta, 2018

AspaEtsimme reipasta harjoittelijaa vahvistamaan Paytrailin asiakaspalvelutiimiä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja.

Harjoittelu alkaa 1.2.2019 ja kestää viisi kuukautta. Maksamme harjoitteluajalta pientä palkkiota. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme tarjoamaan harjoittelijalle kesätöitä harjoittelun päätyttyä.

Harjoittelun aikana työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisista asiakaspalvelutehtävistä: sähköposteihin ja puheluihin vastaamisesta, laskujen tekemisestä ja maksuliikenteen seuraamiseen liittyvistä työtehtävistä. Asiakaspalvelussa palvelemme verkkokauppayrittäjiä sekä kuluttajia heidän maksutiedusteluissaan.

Viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Lutakossa Innova 2:ssa. Asiakaspalvelutyö tehdään pääasiassa klo 8-17 välillä, mutta työaika on joustava.

Harjoittelijoiden kokemuksia

“Harjoitteluilmoituksessa luvattiin, että täällä pääsee tekemään käytännössä niitä asioita, joista kirjoissa vain puhutaan. Tämä on pätenyt hyvin omassa harjoittelussani. Asiakaspalvelu on ollut tosi hyvä näköalapaikka päästä asiakasyritysten toimintaan sisälle. Olen saanut paljon kokemusta, näkemystä ja oppinut paljon uusista järjestelmistä. Lisäksi täällä on loistava työyhteisö, jossa jokainen saa olla ihan oma itsensä. Hyvät työskentelytilat ovat myös plussaa.” Ville Karjalainen

“Paytrailillä olen tuntenut olevani osa työyhteisöä jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja ilmapiiri on rento. Asiakaspalvelutiimissä harjoittelijat pääsevät tekemään oikeita työtehtäviä ja jokainen päivä tuo tullessaan uusia asioita opittavaksi. Harjoittelun myötä olen oppinut valtavasti itse toimialasta, asiakaspalvelusta ja tiimityöskentelystä.” Johanna Nykänen

Tutustu yritykseemme

Verkkosivustoltamme löytyy monipuolisesti tietoa yrityksestämme ja toimialastamme. Kannattaa myös lukea harjoittelijana olleen Villen uratarina Paytraililla. Paremman kuvan meiningistämme saat videoistamme sekä yrityksemme Instagram-tilin kuvista ja videoista

Hakeminen

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: emilia.linnera@paytrail.com 16.12.2018 mennessä. Lisätietoja harjoittelupaikasta voit kysyä sähköpostitse tai puhelimitse 040 358 1805 / Emilia Linnera.

Toivottavasti tapaamme työhaastattelun merkeissä!

Topics: Rekrytointi, Yleinen


Viimeisimmät blogipostaukset

Sirkkatuotteita myyvä Entis: Lakimuutos ja ulkopuolinen rahoitus mahdollistanut volyymibisneksen kasvun

read more

4 vinkkiä verkkokaupan kasvuun

read more

Viherpeukalot on luonut toistuvasti nahkansa liiketoimintaympäristön muuttuessa

read more