Paytrail

HOX! Johdattaako Digitaalinen Polku yrityksesi menestykseen?

Suvi Tikkanen Kirjoittanut Suvi Tikkanen - 12.9.2014

Onko yrityksessäsi huomioitu digitaalinen murros niin liiketoiminnan, organisaation kuin johtamisen vinkkelistä? Onko se tehty vähintäänkin erinomaisesti? Jos kyllä ei tullut kuin apteekin hyllyltä kaikkiin, saanen esitellä sinulle Digitaalisen Polun.

Digitaalinen Polku on Kauppakamarien käynnistämä yritysjohdon mentoripohjainen koulutus- ja valmennusohjelma. Mentoroinnin ohella tarjolla on digitalisaatioon liittyviä koulutuksia ja työpajoja.

Meidän lisäksi kumppaneina toimivat upeat Futurice, Umbrella, Solita, Tulos, Frantic, Enfo, Microsoft, Fujitsu, Sofokus, Prominda, 925Design ja Dicole.

Digitaalinen Polku lupaa

”Saat hyvät eväät itsellesi, ymmärrät mitä digitalisaatio mahdollistaa, miten muutosta johdetaan ja luot yrityksellesi oman digitaalisen polun. Tukenasi on nyt poikkeuksellisen paljon osaamista!”

Mahtava mahdollisuus

Uskomme tämän olevan hyvä mahdollisuus joillekin asiakkaistamme tai kumppaneistamme, emmekä siten epäröineet hetkeäkään mukaanlähtöä. On ilo ja kunnia olla mukana ja nähdä läheltä menetystarinoita, jotka tätä kautta syntyvät.

Tulemme myös jakamaan näkemäämme ja kokemaamme hankkeen edetessä.

Hae mukaan!

Ohjelmaan otetaan mukaan vain 15 yritystä. Hakuaika päättyy 15.10.2014. Nyt hihat ylös ja hae yrityksesi mukaan tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen!

Lue myös:

WANTED: Suomalainen nopeaa kansainvälistymistä janoava verkkokauppa

Verkkokauppatalkoot Paytraililla - toteuta ideasi

Mediatiedote: Uusi lastensairaala 2017 –hanke avaa verkkolahjoituspalvelun

paytrail-icon Yleinen