Paytrail

Inbound-myynnistä innostunut, sosiaalisen median kanavia ja puhelinta pelkäämätön henkilö saa paikan!

Petri Itkonen Kirjoittanut Petri Itkonen - 15.5.2017

paytrail-myynnin-rekry.jpg

Haemme vakituiseen työsuhteeseen, motivoitunutta ja tuloshakuista myyntihenkilöä, joka on innostunut inbound-metodologian hyödyntämisestä työssään. Jos se olet sinä, tässä on tilaisuutesi luoda uraa modernin myynnin parissa huipputiimissä! Meiltä löydät upean työtilaisuuden lisäksi parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, kunnon työkalut, aamupuurot, välipalat, hierovan tuolin, pingispöydän, sporttipassin, virkistystapahtumia ja monia muita etuja. Meidät on palkittu jo kolmena vuotena Great Place to Work -kilpailussa.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ja kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Teemme B2B-myyntiä ja tuotteemme on melko tekninen, mutta myymme sitä myös ihmisille, joille tekniset asiat eivät ole keskiössä. Siksi tulkkina toimiminen asiakkaiden ja esimerkiksi tekniikan tiimin välissä on hyvä luonnistua. Tätä ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä perehdytämme sinut hyvin tuotteeseen ja opit lisää matkan varrella. Oleellista on ihmisläheisyys ja se, että nautit asiakkaiden auttamisesta. Meillä asiakas on aina keskiössä.

Olemme valinneet inboundin tavaksi toimia. Onkin tärkeää, että tunnet metodologian perusasiat ja olet kiinnostunut kehittymään huippumyyjäksi nimenomaan inboundin saralla. Meille on tärkeää, että olet valmis kasvattamaan verkostojasi ja asiantuntemustasi aktiivisesti, ja hyödyntämään niitä eri kanavissa monipuolisesti. Oleellista on myös, että juttelet mielelläsi ihmisten kanssa puhelimessa ja haluat välittää kontakteiltasi tulevaa viestiä esimerkiksi markinointitiimille.

Toivomme sinulta vähintään AMK-koulutusta kaupalliselta tai tekniseltä alalta, sekä aiempaa myyntikokemusta. On hyvä, jos olet valmis matkustamaan aika ajoin.

Hae mukaan loistoporukkaan!

Lähetä meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi, tavoitteistasi ja kiinnostuksenkohteistasi. Katsotaan yhdessä kohtaavatko tarpeemme, ja jos kohtaavat, niin jatketaan keskustelua kasvotusten. Hakuaika päättyy 31.5.2017 tai, kun löydämme sinut.

Voit aina kysyä lisätietoa minulta ja toki myydä osaamistasi myös puhelimitse: Petri Itkonen, myyntijohtaja, +358 40 352 9919, petri.itkonen@paytrail.com.

Lue tästä vielä Ollin, Lauran ja Villen kokemuksia siitä, millaista työ on Paytraililla. Lisämaistiaisia meistä työpaikkana voit kurkata myös Instasta.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: petri.itkonen@paytrail.com. 

paytrail-icon Rekrytointi