Paytrail

Nordea vierailulla - riskienhallinta puheenaiheena

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 1.12.2014

Teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien pankkien kanssa ja tiistaina meillä olikin kunnia saada Nordealta vieraaksemme Pekka Nuuttila, Mika Hasu ja Juha Österlund. Vieraidemme kanssa totesimme, että maksamisen maailman kehitysvauhti on hurjaa juuri nyt.

Markus Laurio toi esille verkkomaksamisen yhä laajemman soveltamisen eri tarkoituksiin:

"Maksaminen siirtyy verkkoon yhä enemmän. Sektori siis kasvaa. Esimerkiksi yliopistot ja kaupungit käyttävät verkossa maksamista hyvin monenlaisiin tarkoituksiin. Etukäteen verkossa maksaminen ratkaisee myös esimerkiksi partureiden no-show-tapaukset."

Paytrail-Nordea-vierailulla2Erityistä kiinnostusta osoitettiin Paytrailin riskienhallinnan prosesseihin, jotka työllistävät asiakkuus-tiimiämme valtavasti.

"Riskienhallinnan kustannukset kasvavat koko ajan, mutta haluamme hoitaa tämän asian kunnolla. Tämä näkyy pitkässä juoksussa hyvänä maineena ja luotettavuutena." toteaa Markus Laurio.

Nordean edustajat kuvailivat prosessikokonaisuutta todella vakuuttavaksi. Riskienhallinta työlistää myös pankkeja ja tarpeet tuskin vähenevät, joten siinäpä vinkki tulevaisuuden alaa pohtiville nuorille.

Paytrail-Nordea-vierailulla-virallinen-osuus

Lue myös

Miten kuluttaja tunnistaa luotettavan verkkokaupan ja miten omasi vastaa vaatimuksiin

Maksupalveluala: Mitä jokaisen maksulaitokseksi pyrkivän kuuluu tietää

paytrail-icon Yleinen