Paytrail

Nöyrimmät kiitokset asiakkaillemme, kumppaneillemme ja lukijoillemme

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 19.12.2014

Paytrail-joulu

Pitkä ja vaiheikas vuosi on alkaa lähetä loppuaan. Paytrailin historiassa juuri tämä vuosi on ollut erityisen merkittävä ja se on ollut sitä nimenomaan asiakkaidemme ja kumppaneidemme ansiosta. Olemme yhdessä saavuttaneet merkittävän miljardin euron rajapyykin läpimenevässä liikevaihdossa ja vuosi huipentui yrityskauppaan, jossa Nets osti enemmistöosuuden meistä. Ja jottei tuohon oltaisi pysähdytty, kiihdytimme yhteismarkkinointia asiakkaidemme kanssa Go Exploring-kokonaisuudella.

Kaiken tohinan keskellä Paytrailin henki on taianomaisesti pysynyt sellaisena, mikä se jo Suomen Verkkomaksujen alkuaikoina oli*. Parasta on se, että me työntekijät saamme (ja meidän kuuluu) oikeasti ajatella asiakkaan etua aina ja ihan luvan kanssa. Tästä syystä työ tuntuu merkittävältä eikä aiheuta ristiriitoja omantunnon sopukoissa. Tällainen työ on kuulkaa todella mahtavaa.

Lämpimät kiitokset siis teille jokaiselle! Ensi vuosi tuo taas ihan uudenlaisia mahdollisuuksia ja niitä mietimme edelleen hyvillä mielin, asiakkaan etu päällimmäisenä mielessämme.

Oikein hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2015

*Lähde, Suvi Tikkanen :)

P.S. Jos joululukeminen loppuu kesken, tässä upouusi julkaisumme "Seuraa, analysoi, kehitä - menestyvän verkkokaupan kehitystyö", ole hyvä!

Lataa nyt

paytrail-icon Yleinen