Paytrail

Onnea Vuoden Bisnesenkelille, hallituksemme puheenjohtajalle Arille!

Suvi Tikkanen Kirjoittanut Suvi Tikkanen - 5.11.2014

Ari_Korhonen-1735Meillä on ilo ja kunnia kertoa, että Paytrailin hallituksen puheenjohtaja, lappeenrantalainen Ari Korhonen on valittu Vuoden Bisnesenkeliksi. Paytrailin väki onnittelee lämpimästi Aria!

Vuoden Bisnesenkelin valinnan suorittaa alan yhdistys FiBAN ry (Finnish Business Angels Network). Ari Korhonen on tehnyt bisnesenkelisijoituksia yhteensä 23:een yritykseen, joista tunnettuja kasvuyrityksiä Paytrailin lisäksi ovat mm. verkkohuutokauppayhtiö DealDash, tuulivoimayhtiö The Switch, tietokantayritys MariaDB ja ohjelmistoyritys Severa.

Ari Korhosen pääkriteerinä sijoituksen tekemiselle on tiimin rooli: “Hyvä tiimi muokkaa usein huonostakin liikeideasta menestyksen, kun taas heikompi tiimi voi pilata hyvänkin idean”, Korhonen summaa FiBANin tiedotteessa. Hän on myös yksi Fibanin perustajista ja toimii parhaillaan Euroopan kattojärjestön EBANin hallituksen varapuheenjohtajana.

Ari Korhosen profiili LInkedInissä

Perustelut valinnalle

”Ari Korhonen on toiminut Suomessa todellisena inspiroijana startup-sijoittamiselle. Jo yli 20 yhtiöön sijoittaneena, hän on yksi Suomen aktiivisimmista ja merkittävimmistä bisnesenkeleistä. Korhonen on pidetty persoona, niin sijoittajien kuin erityisesti yrittäjien parissa. Korhonen on toiminut neuvonantajana monille kasvuyrittäjille ja sijoittajille ja jonka rooli on ollut erityisen tärkeä useissa hänen alkuvaiheen sijoituksissaan, kuten Paytrailissa ja DealDashissä. Korhonen on aktiivinen myös kansainvälisesti ja toiminnallaan edistänyt suomalaisen startup- ja bisnesenkelitoiminnan muodostumista yhdeksi Euroopan aktiivisimmaksi.”
 
Riku Asikainen, FiBANin hallituksen puheenjohtaja 2014

paytrail-icon Yleinen