Paytrail

Paytrail Great Place to Work 2017 #9 -Työpaikan kulttuuri henkii asiakaskokemukseen

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 10.2.2017

 gptw-9-sija-paytrail-327814-edited.jpg

Väitän, ettei sisältä tulehtunut organisaatio kykene mitenkään tuottamaan positiivisesti erottuvaa asiakaskokemusta. Koska asiakaskokemus on menestyksen ydin ja perustus, työpaikan kulttuuriin ja työhyvinvointiin täytyy panostaa ja kunnolla, ainakin mikäli mielii menestyjien joukkoon.

Nordic Business Forumissa 2016 Vineet Nayar meni asiassa niinkin pitkälle, että julisti "Employees First, Customers Second". Hän uskaltaa ottaa askeleen taakse ja katsoa kokonaisuutta. Olen hänen kanssaan samaa mieltä. Koska asiakkaat ovat yrityksen elinehto, sen pitää nostaa työntekijät ja heidän hyvinvointinsa korkeimmalle. Hyvä fiilis valuu sieltä luontevasti myös asiakkaille.

 

Karin enkelit #pinkkiperhe #paytrail #netsfinland #netsgala2016 #juhlatjuhlat

Kuva, jonka @paytrail julkaisi

Osallistuimme tänä vuonna kolmatta kertaa Great Place to Work -kilpailuun, jossa tavoitteenamme on, ei niinkään sijoitus, vaan saada palautetta työpaikan fiiliksistä ja työkaluja jatkuvaan parantamiseen. Toimarimme Markuksen sanoin: "Jos jäädään kellumaan siihen, miten mukavasti asiat ovat nyt, tilanne heikkenee nopeasti. Siksi meidän pitää parantaa tilannetta koko ajan." Näin olemmekin pyrkineet tekemään. Tänä vuonna sijoituksemme kovatasoisessa kisassa oli #9.

Työhyvinvointi Paytraililla kulminoituu inhimillisyyteen ja toisten kunnioittamiseen. Työkaverit ovat enemmän kuin työkavereita. He ovat ystäviä. Tiukankin paikan tullen pystymme taistelemaan rinta rinnan samaan suuntaan kuin muskettisoturit. Silloinkin, kun näkemykset poikkeavat, siitä uskalletaan kertoa ja asioista pystytään keskustelemaan asiallisesti. Tähän voidaan luottaa. Samanlainen kunnioittava ja lämmin ihmisten kohtaaminen jatkuu luontevasti myös asiakkaiden kanssa. Hyvää oloa riittää jaettavaksikin.

Olen äärettömän onnellinen saadessani kuulua tähän mahtavaan kokonaisuuteen ja saadessani tehdä töitä näin hienossa joukossa. Voin vilpittömästi sanoa pitäväni ihan jokaisesta työkaveristani. Uskon, että jokainen tunti ja euro, joka laitetaan työhyvinvointiin, maksaa itsensä moninkartaisena takaisin. Asiakaskokemus on ehdottoman tärkeää verkkoliiketoiminnassa ja sen kehittämiseen luodaan tukeva pohja työntekijöihin ja työpaikan kulttuuriin panostamalla.

 

Loistavaa! #top10 #rank9 #paytrail #gptw2017

Video, jonka Jarkko Juhani Leinonen (@jarkkojuhan) julkaisi

Lue myös:

Great Place to Work: Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista

Great Place to Work - Paytrail #6 :)

paytrail-icon Yleinen