Paytrail

Paytrail Suomen toiseksi paras työpaikka!

Suvi Tikkanen Kirjoittanut Suvi Tikkanen - 14.2.2020

Olemme olleet mukana Suomen parhaimpien työpaikkojen joukossa Great Place to Work -organisaation arvioimana nyt jo kuudetta vuotta peräkkäin. Tänä vuonna sijoituimme keskisuurten organisaatioiden sarjassa huikeasti hopealle! Iloitsemme suuresti tästä saavutuksestamme ja jatkamme edelleen ahkeraa työtä kehittäen Paytrailista parasta mahdollista työpaikkaa työntekijöilleen sekä parasta maksukumppania asiakkailleen.

Mikä on se menestysresepti tai taika, jonka vuoksi olemme vuodesta toiseen onnistuneet pitämään paikkamme muiden loistavien ja jatkuvasti kehittyvien työpaikkojen joukossa? Tähän kysymykseen on vaikea löytää tiivistä ja riittävän syväluotaavaa vastausta.

Yksi käsite, josta löytyy monia meitä kuvaavia elementtejä, voisi olla tunnelmajohtaminen. Eli se, että hyvä ja välittävä tunnelma toimistollamme ja yleisesti koko porukassamme (eli pinkissä perheessä) on kaiken kivijalka, jonka päälle menestyksemme ja kasvumme ovat rakentuneet. Arvelen siihen liittyvän myös sen, että hyvin usein kun toimistollemme tulee vieraita, he toteavat, että onpa teillä täällä mahtava ja erityinen meininki.

Paytrail-tyopaikka-gptw2020

Hyvä tunnelma antaa hyvää energiaa ja luo pohjaa onnistumisille. Se ei synny sattumalta eikä se pysy yllä vaalimatta. Myös vähänkin huonoa tunnelmaa generoiviin asioihin puututaan rivakasti. Eräs kollegamme on tämän kaiken onnistunut tiivistämään toteamalla, että meillä töissä sitä tulee oltua parempi ja mukavampi ihminen kuin yleensä on.

Ja kyllä meillä ollaan myös superavoimia, luotetaan, annetaan vastuuta, joustetaan, juhlistetaan ja panostetaan valtavasti väkemme hyvinvointiin ja hyvän työyhteisömme eteen. Ja edellisten lisäksi vielä paljon muuta, jotka kaikki yhdessä tekevät meistä sertifioidusti Suomen toiseksi parhaimman työpaikan.

Lopuksi onnittelemme myös lämpimästi pienten organisaatioiden sarjassa menestyneitä niin ikään keskisuomalaisia yrityksiä. Onnea Aava&Bang voitosta ja Suomen Digimarkkinointi pronssista tässä sarjassa! Yhdessä osoitimme, että kyllä Jyväskylässä on jotain ainutlaatuista ilmapiiriä, joka edesauttaa yrityksiä toimimaan hyvin niin ihmisten kuin kasvutavoitteidenkin näkökulmasta.

paytrail-icon Yleinen