Paytrail

Paytrail-tarinan toinen näytös - uusi omistaja, uudet tuulet

Lennu Keinänen Kirjoittanut Lennu Keinänen - 3.12.2014
netsista-paytrailin-paaomistajaTätä kirjoitettaessa soi Michael Nyman - The Promise

Kun perustimme Suomen Verkkomaksut Oy:n 2007 yhdessä Niko Lehtosen kanssa, emme osanneet arvata kuinka hieno tarina yhtiöstä tulisi. Liiketoiminnan alkuvuosilla kohtasimme monenlaisia haasteita, mutta onnistuimme selättämään ne sisulla, määrätietoisuudella ja sillä energialla, jota meihin uskovalta alati laajentuvalta asiakaskunnalta saimme.

Vuonna 2013 julkaisimme yhtiön kansainvälisen ilmeen, uuden nimen sekä kansainvälistymistä että mobiilia-kaupankäyntiä paremmin tukevan Paytrail-tilin. Tämä uusi kaupankäyntiä helpottava palvelumme on saanut arvoisensa vastaanoton ja sen avulla verkosta shoppailee jo kymmenet tuhannet tyytyväiset käyttäjät.

Nyt seitsemän vuoden jälkeen olemme yhdessä Paytrail-perheen kanssa  onnistuneet kasvattamaan yhtiön Suomessa merkittävään asemaan palvellen jo yli 10 000 erilaista verkkokauppaa tai palvelua samalla mahdollistaen sähköistä liiketoimintaa yli miljardin euron arvosta. Tämä on jo kansantalouden näkökulmastakin katsottuna merkittävä saavutus, josta olemme erittäin ylpeitä mutta samalla nöyriä - tämä ei olisi ollut mahdollista ilman tukea kaikilta teiltä!

netsista-paytrailin-paaomistaja2Tänään julkistetun yrityskaupan myötä saamme entistä paremmat rakennuspalikat viedä mahtavaa Paytrail-ostokokemusta entistä laajemman käyttäjäjoukon saataville. Lienee sanomattakin selvää, että olemme asiasta todella innoissamme ja ilman tällaista liikettä Paytrail-joukkueen siirtyminen SM Liigasta NHL-tasolle ei olisi mahdollista.

Koko Paytrailin tarinan on luonut se uskomaton joukko rautaisia ammattilaisia, jotka joka päivä tuottavat laadukkaita palveluita kaikille Paytrailin palveluiden käyttäjille sekä myyjien että ostajien puolella. Tämä sama huippuluokan asiakaspalveluun, virheettömään tekniseen toteutukseen ja huippuluokan luotettavuuteen omistautunut joukko tulee jatkamaan työtään myös jatkossa. Kaikki nämä yhteiset arvot ovat syvällä Paytrailin DNAssa ja varmistavat että asiakkaamme saavat myös jatkossa ansaitsemaansa palvelua.

Ensimmäinen askel polulla tulevaisuuteen on nyt otettu. Paytrail-tarinan ensimmäinen luku oli mielettömän hieno kokemus - siitä nöyrin kiitos teille kaikille.

Tehdään yhdessä tarinan toisesta luvusta vieläkin parempi!

Lue myös:

Nets on ostanut enemmistöosuuden suomalaisesta Paytrail Oyj:stä

paytrail-icon Yleinen