Paytrail

Paytrail toivottaa hyvää joulua!

Saana Borgström Kirjoittanut Saana Borgström - 22.12.2015

Paytrail-Joulutervehdys.jpg

Vuosi 2015 alkaa pikku hiljaa olla paketissa. Millaisia kohokohtia Paytrailin vuosi on pitänyt sisällään? Entä mitä on luvassa tulevalle vuodelle?

Pyysimme toimitusjohtajaamme Markusta ja Nooraa asiakaspalvelusta pohtimaan vastauksia näihin kysymyksiin.

Pankkipalautukset vuoden tärkeimpiä uudistuksia

Molempien Markuksen ja Nooran mielestä kuluneen vuoden ehdottomasti tärkeimpiä asioita on, että pankkipalautukset pystytään nyt hoitamaan sujuvasti Paytrailin kautta. Tämä on ollut iso juttu myös meidän asiakkaillemme ja olemmekin saaneet siitä hyvää palautetta. Palautukset ovat kuitenkin iso osa monien verkkokauppojen arkea - etenkin näin joulusesongin aikaan. 

Kaiken kaikkiaan asiakkaamme ovat olleet hyvin innokkaita olemaan mukana palvelumme uusien ominaisuuksien pilotoinnissa ja tätä yhteistyötä on ollut mukavaa tehdä heidän kanssaan.

Lisäksi Noora haluaa kiittää asiakkaitamme myös heiltä saadusta palautteesta. Sen avulla pystymme kehittämään palveluamme oikeaan suuntaan myös jatkossa. 

Nets-yhteistyö tiivistyy entisestään vuonna 2016 

Markus nostaa vuoden 2015 tärkeimmiksi asioiksi Netsin kanssa tehdyn yhteistyön tiivistymisen. Nets osti enemmistöosuuden Paytrailista vuoden 2014 lopussa ja tämä luonnollisesti asetti tietynlaisia tavoitteita ja haasteitakin kuluvalle vuodelle.

Yhteistyö Netsin kanssa on kuitenkin sujunut erittäin hyvin ja sitä on tarkoitus tiivistää entisestään vuoden 2016 aikana. Tämä tulee varmasti näkymään positiivisina asioina meidän asiakkaillemme. Jatkossa pystymme auttamaan asiakkaitamme paremmin mm. kansainvälistymisen suhteen. 

Katso vielä Markuksen ja Nooran terveiset oheisesta videosta!

 

Rauhallista joulua kaikille!

Viime viikot ovat olleet varsinaista joulukiireiden aikaa. Nyt on aika hieman hengähtää ja ladata akkuja joulun jälkeen alkavia alennusmyyntejä varten. Senpä takia toivotammekin kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja blogimme lukijoille erittäin rauhallista ja levollista joulua!

Paytrailin blogi jää  joulutauolle vuoden loppuun asti. Palaamme heti vuoden 2016 alusta asiaan uusilla ja tuoreilla aiheilla verkkokauppoihin ja verkkoliiketoimintaan liittyen. Voit toki tätä ennen tehdä jo alustavan vilkaisun verkkokaupan trendeihin vuonna 2016

Lopuksi vielä Paytrailin Jeren meille loihtima "verkkokauppiaan jouluruno":

"Vaikenee netti, ja hiljenee maa, 
on aika joulua, taas odottaa.

Levätä muista, nauttia myös,
nukut vihdoin kunnolla yös.

Ja joulun jälkeen, innolla taas,
paketit postiin, voit toimittaa." 

Lue myös

Joulusesonki on verkkokaupan parasta aikaa

Joulun 2015 hittilahjat - Paytrailin valinnat

Elämää joulun jälkeen - verkkokaupan sesonkimyynti jatkuu

paytrail-icon Yleinen