Paytrail

Paytrailin kumppanipäivässä hurjasteltiin ja perehdyttiin maksualan kiemuroihin

Johannes Kumpukoski Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - 4.10.2016

Paytrailin kumppanipäivässä verkkokaupan toteuttajat kohtasivat toisensa

Viime viikolla järjestettiin toinen Paytrailin kumppanitapahtuma, jossa verkkokauppojen toteuttajat ottivat toisistaan mittaa sisäformulakisan avulla sekä pääsivät vaihtamaan ajatuksiaan virallisemman ohjelman parissa. Tässä on kooste kumppanipäivien ohjelmasta sekä muutamia ajatuksia tapahtuman jälkeen. 

Tavoitteena selvittää Suomen nopein järjestelmätoimittaja

Kumppanitapahtuma alkoi torstaina karting-kilpailulla, jonka tavoitteena oli selvittää Suomen nopein järjestelmätoimittaja. Suurin osa osallistujista oli ajanut kartingia aiemminkin, joten lähtökohta kisaan oli varsin otollinen. 

Suomen nopein järjestelmätoimittaja selvitettiin karting-kisan avulla.

Kisan voittajaksi hurjasteli jyväskyläläisen Trimedian Arto Saksola, joka voitti niin lämmittelyn, aika-ajot kuin finaalin. Onnittelut vielä kerran Artolle, jonka kisa oli kova ja kyyti kylmää. Nähtäväksi jää, saako Arto puolustettua titteliään tulevina vuosina. Kilpailun toinen ja kolmas sija meni Anders Innovationin miehille. Onnea Sami ja Juha!

Trimedian Arto voitti Suomen nopeimman järjestelmätoimittajan tittelin

Kukin kuski ajoi illan aikana ansiokkaat 75-100 kierrosta, joten tämän jälkeen olikin hyvä jatkaa iltaa saunomisen merkeissä. Technopoliksen saunatilat tarjosivat meille hyvät puitteet vapaamman iltaohjelman viettoon. 

Illan aikana kävimme hyviä ja vapaamuotoisempia keskusteluja paikalla olleiden kumppaneittemme kanssa. Meidän näkökulmastamme oli erittäin mukavaa päästä kuulemaan ja tutustumaan kuhunkin kumppaniin ja heidän liiketoimintaansa tarkemmin. 

Maksupalvelu ja sen toteutus tutuksi

Perjantaipäivän tavoitteena oli perehdyttää kumppaneitamme tarkemmin siihen, mitä kaikkea Paytrailin maksupalvelu sisältää sekä millaisia uudistuksia olemme tehneet ja tulemme tekemään palveluumme. Lisäksi tavoitteena oli jakaa kokemuksia ja oppeja verkkokauppa-alaan liittyen paikalla olleiden kesken. 

Alkuesittelyiden jälkeen asiakaspalvelumme Matti Mäkelä kävi kertomassa maksupalvelumme On boarding -prosessista, eli siitä millaisten vaihdeiden kautta maksupalvelumme asiakashyväksyntä tehdään. Matti kertoi myös kehittämistämme riskienhallinta- ja fraud prevention -työkaluista, joiden avulla pyrimme ehkäisemään erilaisia väärinkäyttötilanteita asiakkaittemme verkkokaupoissa. Puheenvuoro oli tarpeellinen ihan siitäkin syystä, että osa kumppaneistamme ei tiennyt riskienhallintaprosessiemme laajuudesta.

Paytrailin asiakashyväksynnän eri vaiheet

Myös kehitystiimimme edustaja Laura Saari kävi kertomassa Paytrailin palvelun integroinnista sekä kauppiaiden ja kuluttajien tarpeista maksupalvelun toteutukseen liittyen. Tässä oli hyvä paikka kumppaneillemme päästä kysymään kysymyksiä palvelumme teknisistä ominaisuuksista ja niiden toteutuksesta.

Päivän viimeinen keskustelu liittyi verkkokaupan asiakaspalveluun. Keskustelun kävi pohjustamassa asiakaspalvelujohtajamme Noora Pasanen, joka kertoi tarkemmin muun muassa siitä, millaiset palvelumallit me olemme havainneet tehokkaimmiksi verkkokauppa-asiakkaita ajatellen. 

Hyviä keskusteluita, uusia ideoita ja verkostoitumista

Paytrailin kumppanipäivän taustalla on ajatus siitä, että saamme kerrottua niin omasta palvelustamme kuin maksualan erikoisominaisuuksista verkkokaupan toteuttajille. Tämän lisäksi haluamme tarjota alan toimijoille mahdollisuuden verkostoitua toistensa kanssa. Oli ilo huomata, miten samaa teknologiaa hyödyntävät järjestelmätoimittajat pääsivät tapaamaan toisiaan ja vaihtamaan tietämystään ja kokemuksiaan. 

Haluamme kiittää tapahtumaan osallistuneita kumppaneitamme hyvistä keskusteluista, aktiivisesta osallistumisesta sekä hyvistä kehitysehdotuksista, joita saimme omaan palveluumme liittyen.

Uskon, että yhteisesti toimintojamme kehittämällä pystymme palvelemaan suomalaisia verkkokauppiaita entistäkin paremmin. Tämä on mielestäni hyvä tavoite, jonka saavuttamista varten tällaiset yhteiset kohtaamiset ovat erittäin tärkeitä. 

Iso kiitos vielä kaikille osallistujille ja toivottavasti ensi vuonna paikalle saadaan entistäkin isompi osallistujajoukko. Me ainakin lupaamme kehittää tapahtumaa osallistujilta saamamme palautteen pohjalta. Ensi vuonna tulemme järjestämään yhden kumppanitapaamisen myös pääkaupunkiseudulla, jotta välimatka ei ainakaan pääse estämään kenenkään osallistumista. 

Ryhdy Paytrailin kumppaniksi

Haluamme auttaa liiketoimintaasi kasvamaan. Ryhdy Paytrailin kumppaniksi, jolloin sinulla on aina käytössäsi ajantasainen tieto maksupalvelumme kehityksestä sekä kokeneiden asiantuntijoidemme tuki. Lisäksi saat suosittelupalkkion tehdyistä sopimuksista. 

Onko sinulla kysyttävää kumppanuudesta? Soita kumppanivastaava Johannes Kumpukoskelle p. 050 563 5563. 

Aloita heti

Lue myös

Paytrailin kautta välitetty verkkokauppojen maksuliikennettä jo 2 miljardin euron edestä

Kuinka tunnistaa korttiväärinkäytös verkkokaupassa?

Great Place to Work - Paytrail #6 :)

paytrail-icon Yleinen