Paytrail

Paytrailin kumppanipäivässä todella nopeita järjestelmätoimittajia

Pekka Majaniemi Kirjoittanut Pekka Majaniemi - 2.6.2017

Kumppanipaiva-2017.jpeg

Vietimme Paytrailin kumppanipäivää Helsingissä perisuomalaisen puoliaurinkoisen kevätilman vallitessa. Kokoonnuimme 27.5.2017 Kart in Clubille Käpylään luotaamaan maksujen maailmaa tietoiskujen ja kartingin merkeissä.

Maittavan lounaan jälkeen aloitimme päivän info-osuudella. Kumppanivastaavamme Johannes Kumpukoski kertoi Paytrailin palveluun ja kumppanuuteen liittyvistä asioista ja eduista. Esillä olivat esimerkiksi lyhentyneet tilitysviiveet ja pian lisättävä MobilePay. Matti Mäkelä puolestaan kertoi muun muassa riskienhallinnasta sekä maksujen takaa löytyvästä monenlaisesta prosessoinnista.

Näkemyksiä verkkokaupan lähitulevaisuudesta

Videolta löydät kumppanien näkemyksiä kumppanipäivästä, siitä mitä verkkokaupassa tapahtuu nyt ja mihin suuntaan verkkokaupan maailmassa ollaan menossa. Vastauksia tarjoavat Marko Jyllilä, Milla Koskivirta ja Tuukka Akkanen.

Järjestelmätoimittajien nopeus testissä

Ratainfon ja ohjeiden jälkeen päästiin viimein radalle. Useiden lämmittelyjen, aika-ajojen ja raivokkaan kilpa-ajon jälkeen paremmusjärjestys löytyi. Suomen nopein järjestelmätoimittaja vuosimallia 2017 on Sami Haltia Anders Innovationsilta. Toiseksi kiri Eero Haavisto Solteqilta ja kolmas oli videollakin mukana oleva Whitestonen Tuukka Akkanen. Onnea Sami, ja onnittelut myös muille palkintosijoille ajaneille!

Kumppanit-karting-voittajat-2017.jpg

Seuraava kumppanitapahtuma on luvassa syksyllä, stay tuned! Ja sillä välin voit tutustua vuoden 2017 verkkokauppa-alustaraporttiin, josta löydät verkkokauppiaiden kokemuksia eri alustoista.

New Call-to-action

 

paytrail-icon Verkkokaupan maksuliikenne