Paytrail

Perustajamme Lennu uusiin haasteisiin

Suvi Tikkanen Kirjoittanut Suvi Tikkanen - 21.8.2017

lennu-keinanen-paytrail.jpgHaikein mielin ilmoitamme, että Paytrailin toinen perustaja Lennu Keinänen on jatkanut matkaa kohti uusia haasteita. Lennu toimii nyt yhteistyökumppanimme Flashnoden toimitusjohtajana, jonka perustajia Lennu myös on.

Muutaman kuukauden projektista yli 10 vuoden matka

Lennun menestystarina on vertaansa vailla. Hän on sisimmältään erittäin yrittäjähenkinen visionääri, joka lähtee rohkeasti luomaan uusia toimintamalleja sellaisille bisnesalueille, joita ei aiemmin ole ollut olemassakaan. Suurimpana eteenpäin ajavana voimana on ollut aito halu auttaa asiakkaita. Näistä lähtökohdista on alkunsa saanut mm. Paytrail ja Flashnode. Tätä nykyä Lennu on mukana myös 15 yrityksessä aktiivisena enkelisijoittana.

Muutaman kuukauden mittaiseksi projektiksi suunniteltu Paytrail täytti Lennun kalenterin yli 10 vuoden ajan. Paytrail on järjestyksessään neljäs Lennun perustama yritys, mutta ensimmäinen, joka lähti kunnolla lentoon. Kuten yrityksen parissa vietetystä ajasta voi päätellä, Lennu viihtyi Paytrailin parissa erinomaisesti. Paytrailin menestysreseptin keskeiset ainesosat ovat Lennun mielestä olleet huipputiimi sekä asiakaslähtöisyys, joka on läsnä joka hetki.

Lennun työllä laajat vaikutukset monen elämässä

On vaikea löytää niin isoja sanoja, jotka kuvaisivat sitä, miten valtava merkitys Lennun työllä on ollut Paytrailille, verkkokaupan alalle, Keski-Suomelle ja meille Paytrailin työntekijöille. Yli kymmenen vuotta sitten muotoiltu palveluidea on edelleenkin erittäin ajankohtainen ja kaikkien verkkokauppiaiden ja muidenkin yritysten ja organisaatioiden tarvitsema.

Meille kaikille yli 50:lle paytraililaiselle Lennu on mahdollistanut kerrassaan mielettömän ja kilpailuissakin palkitun työpaikan kasvavalla toimialalla. Jyväskylä ja eritoten paikalliset yrittäjät ovat saaneet inspiraatiota ja uskoa siihen, että täällä saadaan aikaan upeita kansainvälisiä menestystarinoita. Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Lennun ajatukset muutoksesta

”On ollut mieletön mahdollisuus olla muuttamassa sähköisen kaupan maailmaa ja olla laittamassa liikkeelle muutosta, joka tarinana on vasta alussa. Johtajan tehtävä on tehdä itsestään tarpeeton ja sen olen nyt Paytrailin osalta tehnyt. Kiitos koko sydämestäni pinkille perheelle, asiakkaille, kumppaneille, tukijoille ja kavereille tästä mielettömästä matkasta! Nyt on aika lähteä saattamaan seuraava muutos maailmankaikkeudessa alulle.” kertoo Lennu asiasta omin sanoin.

Pinkin perheen terveiset Lennulle

Pinkki perhe kiittää sinua Lennu koko matkasta ja toivottaa sinulle onnea ja menestystä tuleviin juttuihin! Onnittelemme lämpimästi myös Flashnode-tiimiä, saitte huikean toimitusjohtajan.

Muista Lennu, että olet aina ja ikuisesti pinkin perheemme jäsen. Lupaamme pitää hyvää huolta Paytrailista ja sen asiakkaista ja kehittää jatkossakin sydämellä sitä minkä olet aloittanut <3

paytrail-icon Yleinen