Rauhallista joulua ja menestystä vuoteen 2017

avatar

Kirjoittanut Mari Oksanen - 22 joulukuuta, 2016

paytrail-hyvaa-joulua.jpg

Vuosi on taas vierähtänyt hurjalla vauhdilla. Olemme erittäin kiitollisia siitä, että olemme saaneet elää sitä tavalla tai toisella yhteydessä jokaiseen asiakkaaseemme, lukijaamme ja seuraajaamme.

Verkkoliiketoimintaa tehdään usein kovin yksin. Kuitenkin menestyksen takana on laadukas yhteistyö eri toimijoiden välillä. Haluammekin osaltamme tarjota asiakkaillemme ja lukijoillemme kaiken sen tuen, minkä voimme. Nyt se on tehty tiedon jakamisella, järjestämällä webinaareja, julkaisemalla oppaita ja videoita. Toivomme, että ensi vuonna voimme taas parantaa tekemistämme teitä yhä paremmin palvelevaksi.  

Muistattehan, että voitte aina laittaa meille viestiä paitsi maksupalveluumme, myös erilaisiin tukimateriaaleihin, tapahtumiin ja videoihin liittyen, joita verkkoliiketoiminnan alan ihmisenä kaipaat. Otamme mielellämme ideasi vastaan.

Mutta nyt on aika hiljentää hetkeksi. Toivotammekin sinulle rauhallista ja mukavaa joulun aikaa, sekä menestystä vuoteen 2017!

 

Kiinnostavatko verkkokaupan trendit 2017?

Starttipaketti-sivu-3.pngJoulunajan lukemistoon kannattaa liittää Verkkokaupan trendit - must know -lukupaketti valveutuneelle verkkoliiketoiminnan alan toimijalle.

Oppaaseen on haastatelltu Leevi Parsamaa, Pasi Pietarista, Jaakko Vikmania, Maria Rajakalliota ja Perttu Ahvenaista. Lue opas ja tiedä, mitä vuonna 2017 on odotettavissa, mihin liiketoiminnan kehittämisessä kannattaa keskittyä ja mitä uhkia pitää silmällä.

Lataa Verkkokaupan trendit 2017 - must know -paketti valveutuneelle  verkkokauppiaalle!

 

Topics: Yleinen


Viimeisimmät blogipostaukset

Webinaareissa nyt tuotetiedon hallintaa, verkkokauppa-alustoja ja tekoälyn hyödyntämistä verkkokaupassa

read more

Videoita verkkokauppaan - Tyypilliset esteet ja vinkit niiden kiertämiseen

read more

Social selling on myynnin edistämistä verkossa - Joko sinä olet aloittanut?

read more