Paytrail

Tarjolla: Customer Service Specialistin harjoittelupaikka

Noora Pasanen Kirjoittanut Noora Pasanen - 29.12.2015

paytrail-tarjolla-customer-service-specialistin-harjoittelupaikka.jpgEtsimme sinua, opiskelujesi loppupuolella oleva ja tuleva kaupallisen alan ammattilainen, kehittymään kanssamme verkkomaksamisen asiakaspalvelun ihmeellisessä maailmassa.

Tarjoamme 5-6 kuukauden harjoittelupaikkaa opintojesi tueksi ja olemme jopa valmiita maksamaan siitä pientä korvausta. Harjoittelun suunniteltu alkamisajankohta on helmikuu 2016.

Emme edellytä aiempaa kokemusta pankki- ja/tai internetliiketoiminnasta, mutta oletamme, että olet siitä aidosti kiinnostunut. Harjoittelusi tueksi tarjoamme asiakaspalvelumme huipputiimin.

"Huikeat työkaverit ovat olleet iso plussa. En tiedä olisinko voinut saada parempaa harjoittelupaikkaa."
- Mikael Mäntylä- 

Keitä me olemme – Paytrail Oyj

Paytrail Oyj on Suomen johtava sähköisten maksuratkaisujen tarjoaja. Toimimme yhteistyössä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman maksuliikenteen verkossa.

Paytrail on kotimainen verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on viranomaisten myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Tällä hetkellä yrityksessämme on töissä noin 40 henkeä. Työtilamme sijaitsevat Innova 2:ssa, Lutakon tanssisalin vieressä.

Lisätietoja löydät: www.paytrail.com

Mitä odotamme sinulta?

  • Hyvää asennetta työtä ja haasteita kohtaan. 
  • Hyviä sosiaalisia taitoja.
  • Kykyä omaksua uusia asioita ja järjestelmiä nopeasti.
  • Englannin kielen taitoa.

Mitä asioita arvostamme?

  • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • Omatoimisuutta ja ongelmanratkaisukykyä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Mielenkiintoisen harjoittelupaikan jossa pääset soveltamaan käytännössä asioita, joista kirjoissa puhutaan.
  • Mielenkiintoisia haasteita asiakaspalvelun ja maksuliikeneuvonnan maailmasta.
  • Rahallista tukea harjoitteluajallesi.

Harjoittelijoiden kokemuksia:

Asiakaspalvelutaitoni ovat kehittyneet paljon harjoitteluni aikana. Sen lisäksi olen oppinut myös paljon ihan businessmaailmasta sekä monipuolisesti verkkoyritystoiminnasta, sillä työssä pääsee toimimaan tuhansien eri verkkokauppiaiden kanssa. - Mikael Mäntylä-

Harjoittelun aikana olen saanut kattavan kuvan verkkokauppojen toiminnasta ja erityisesti verkkomaksuliikenteestä. Olen oppinut käyttämään monia eri järjestelmiä ja ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia itsenäisesti. Paytrail on harjoittelupaikkana erittäin opettavainen ja monipuolinen. Työilmapiiri on niin rento ja avoin, että suosittelen ehdottomasti harjoittelupaikkaa kaikille kiinnostuneille. - Hanna Salmijärvi -

Kuinka haen paikkaa?

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluaisit meille harjoitteluun. Päivitä CV:si ajantasalle ja lähetä koko paketti 17.1.2016 mennessä osoitteeseen noora.pasanen@paytrail.com. Kutsumme sopivimmat hakijat toimistollemme jatkohaastatteluun.

Lisätietoja ja kyselyt:

Noora Pasanen, Customer Service Director
noora.pasanen@paytrail.com
p. +358 40 3523437

paytrail-icon Rekrytointi