Paytrail

Uudella yhteistyömallilla voimaa verkkokauppojen markkinointiin - Go Exploring

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 24.11.2014

Paytrail-go-exploring-markkinointiyhteistyoPian tapahtuu jotain päräyttävää, minkä tavoitteena on paitsi moninkertaistaa Paytrail-tilin käyttäjämäärä, myös nostaa asiakasverkkokauppojemme tunnettuus aivan uudelle tasolle: Kutsumme kaikki kuluttajat mukaan arjen seikkailuun.

Mikä on Go Exploring?

Kesän ja syksyn aikana olemme työstäneet yhdessä Aava & Bangin kanssa suunnitelmia massiivisille markkinointiponnistuksille. 

Tarinan keskiössä on arjen seikkailu, sillä elämä on tutkimusmatka, ei arkirutiinien tylsistyttämä suoritus. Onni voi olla piilossa arkisissa asioissa ja valveutunut mieli löytää seikkailun joka päivä. Onnellisimpia ovat ne jotka osaavat kohota arjen yläpuolelle, tarttua hetkeen ja tehdä retkestä takapihalle ikimuistoisen, kylpyhetkestä seikkailun ja lomamatkasta valloitusretken.

Näiden seikkailujen toteuttamiseen kuluttaja-asiakkaat tarvitsevat erilaisia tuotteita tai palveluita. Me koostamme teemakuukausien alle sopivimpia hittituotteita, välitämme tiedon heille eri mainontaa ja medioita hyödyntäen.

Mukana jo mittava määrä asiakasyrityksiä

Asiakasyritystemme kiinnostus Go Exploring – yhteistyötä kohtaan on ylittänyt kaikki odotuksemme! Tämä vahvistaa ajatustamme siitä, että meidän tehtävämme on tarjota verkkokaupoille paljon enemmän kuin vain maksutavat: osaamista, näkyvyyttä ja tukea matkan varrella.

Työ kulissien takana jatkuu kiireisenä. Kun esirippu avataan, toivomme yhteistyössä oleville verkkokaupoille ennätysmyyntiä ja tunnettuuden kasvua. Lämmin kiitos jokaiselle jo kiinnostuksensa osoittaneelle :)

Lue myös:

Näin teet Pinterestistä Googlen veroisen kävijälähteen verkkokauppaasi

Kuinka paljon myyvempiä voisivat verkkokauppasi tuotekuvaukset olla?

Mitä tulee ottaa huomioon verkkokaupan tuotekuvia tilatessa?

 

Voit myös ladata ilmaisen oppaamme "Avaintekijät menestyvän verkkokaupan perustamisessa".

Lataa nyt

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi