Paytrail

Kevään 2018 webinaarisarja julki - tule kuulemaan huippuasiantuntijoita

Pekka Majaniemi Kirjoittanut Pekka Majaniemi - 5.2.2018

Webinaarisarja-julkaistu-kevaalle-2018-verkkokauppa-1.jpg

Julkaisimme uuden webinaarisarjan, jossa keskitytään kolmeen aiheeseen: Aidon lisäarvon tuottamiseen asiakkaille, myynnin kasvattamiseen ja verkkokaupan integraatioihin. Puhujina on verkkoliiketoiminnan huippuasiantuntijat Miika Malinen (Woolman), Ossi Jääskeläinen (Edututor), Lennu Keinänen (Flashnode) ja Mikko Niemikorpi (Suomen Mediatoimisto Oy). Alla kaikki kolme webinaaria, joiden joukosta löydät varmasti jotain uutta ja inspiroivaa tukemaan liiketoimintaasi.

1. Tuota aitoa lisäarvoa asiakkaillesi 15.2.

Miika-Malinen.jpg

Mitkä menestystekijät ovat jääneet käteen Miika Malisen 20 vuoden verkkokauppiasuralta? Mikä on oikeasti oleellista? Tärkeintä on tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille ja löytää ne, joille sitä pystyt tuottamaan.

Miika Malinen on yksi suomalaisen verkkokaupan pioneereista. Hän on toiminut verkkokaupan parissa Mustissa ja Mirrissä, Hong Kongilla, Keskolla, Hobby Hallissa ja Tokmannilla.

Aika: torstai 15.2.2018 klo 10-10.45
Asiantuntija: Miika Malinen, Woolman

Ilmoittaudu

 

2. Verkkokaupan myynti kasvuun 21.2.

Ossi-Jaaskelainen.jpg

Edututorin myynti kasvoi 30 % vuonna 2017, ja se vaati paljon työtä, hikeä ja kyyneliä. Mutta miten verkkokaupan myynti saadaan kasvuun? Kuinka meistä jokainen voi etsiä kaupallista asennetta huokuvan myyjän sisältään?

Ossi Jääskeläinen on myyntimies henkeen ja vereen, ostaja ja tuotteistaja-velho, joka innostuu uudesta tekniikasta ja tunnistaa laadun. Ossi ja Edututorin tiimi vastaavat muun muassa seuraavista verkkokaupoista: www.grillikauppa.com, www.led-valot.fi & paista.fi. Yrityksen verkkokauppojen sivuilla vierailee viikoittain 200 000 kävijää.

Aika: keskiviikko 21.2.2018 klo 10-10.45
Asiantuntija: Ossi Jääskeläinen, Edututor

Ilmoittaudu

3. Verkkokaupan integraatiot - prosessit kuntoon 28.2.

Webinaarissa Lennu kertoo kuinka verkkokauppa voi löytää liiketoiminnalleen optimaalisen tavan automatisoida tilaus-toimitusprosessi, saada taloushallinto reaaliaikaisesti ajantasalle, välttää tiedonsiirto copy-pastella tai excel-tiedostoilla, parantaa asiakaskokemusta ja säästää samalla tuhansia euroja vuodessa.

Mikko puolestaan käy webinaarissa läpi erilaisia tuotteistettujen ja räätälöityjen ratkaisujen tarjoamia mahdollisuuksia. Miten toteutetaan some-markkinoinnin osittainen automatisointi valmiilla integrointialustalla? Miten tehdään varaston saatavuustietojen integrointi ERP-järjestelmään räätälöidyllä järjestelmällä?

Aika: keskiviikko 28.2.2018 klo 10-10.45
Asiantuntijat: Lennu Keinänen, Flashnode ja Mikko Niemikorpi, Suomen Mediatoimisto Oy

Ilmoittaudu


paytrail-icon Webinaarit