Paytrail

Verkkokauppa syö kaikki muut kaupan muodot jouluun mennessä

Pekka Majaniemi Kirjoittanut Pekka Majaniemi - 30.4.2015

Saammeko esitellä Pekan, markkinointitiimimme uuden jäsenen, kovien hakijoiden joukosta ylväästi nousseen sanasepon ja hubspot-ässän! Tässä hänen rekrytoinnin yhteydessä pyydetty blogipostauksensa aiheesta "Verkkokauppa syö kaikki muut kaupan muodot jouluun mennessä". Jos haluat lukea postauksen kaikilla yksityiskohtaisilla herkuilla, voit ladata sen alkuperäisenä PDF:nä. Tervetuloa Pekka :)

Paytrail-pekka-majaniemi

Kaipaatko sinäkin megamarketin loskaista parkkipaikkaa hyisenä marraskuun iltana? Kaipaatko vaatekaupan sovituskoppia, kun ostat uimahousuja talven keskellä Kanarianmatkaa varten, ja peilistä tuijottaa kelmeä kaamosvartalo? Kaipaatko sinäkin sitä iänikuisen sinnikästä B2B-myyjää, joka pakkosyöttää sinulle samaa myyntipuhetta kuin kaikille muillekin, eikä suostu ymmärtämään mitä sana ”ei” todella tarkoittaa? Totta, en minäkään kaipaa.

Klikkaa ruokaostokset netistä ja nouda kotimatkalla

Yksi suomalaisen verkkokaupan edelläkävijä ruokaostosten saralla on perinteinen Prisma. Jo vuosi sitten verkko-ostosten tekeminen oli mahdollista esimerkiksi Lielahden Prismassa. Klikkaa ruokaostokset netistä ja nouda kotimatkalla, kuulostaa helpolta, eikö totta? Ja sitähän se onkin. Tulevaisuudessa ostaminen tehdään vielä helpommaksi, kun voit tallentaa erilaisia vakiostoskoreja, joihin nopeasti parilla klikkauksella lisäät tai poistat tuotteita muodostaen sopivan kokonaisuuden.

Sopisiko päälle kotiinkuljetus? Nälkäisen lapsen huutaessa nakkikeittoaan on marketin lähetin ovikellon soitto mannaa sielulle. Pahimpiin markettielämän vieroitusoireisiin voit selata läpi Prisman valikoimaa hyvin toimivassa verkkokaupassa, joka tuo ulottuvillesi valtakunnalliset tarjoukset, kaupan koko valikoiman ja kiireettömän hetken tutustua tuotteisiin.

Oletko valmis luopumaan myös hikisistä hetkistä sovituskopissa? Sehän sopii, mutta miten löydät sopivan kokoisen vaatteen verkkokaupasta, kun ikuinen palautusrumba ei kiinnosta? Itse löysin Varustelekan kaupasta todella hienon sinisen klassisen puolipitkän kansitakin. Parasta kaikessa, takin sovittaminen oli tehty erittäin helpoksi, tuotekuvauksen alta löytyivät ohjeet takin koon määrittelyyn, ja sivustolta erikseen mittausohjeet. Mittaa rinnanympärys ja palauta muistisi syövereistä oma pituutesi, ja kas kummaa, takki istuu kuin hanska.

Hanskoista puheen olleen, Varusteleka kaupittelee takin yhteydessä sopivasti nahkahanskoja, joiden mittaaminen on yhtä kätevää. Mittaa kämmenen ympärys, ja saat samalla kertaa takkiin sopivat tyylikkäät hanskat edulliseen hintaan. Jos kauppaat asiakkaallesi sohvaa, voit olla tyytyväinen vasta kun kaupaksi menee lisäksi sopiva rahi jalkojen alle. Ja kaupantekijäisiksi torkkupeitto, pienellä alennuksella tietysti.

Nopea ja vaivaton maksutapa Paytraililta

Ruokaostokset ovat siis valmiit ja mies näyttää tyylikkäältä, mutta mitä kuuluu työpaikalle? Ikuista myyntipuhettaan jankuttava myyntiedustaja voitaisiin korvata vaikkapa chat-asiakaspalvelijalla, joka tuo yritykselle laadukkaita liidejä ja tuo palvelevat myyjät läsnäoleviksi verkkoon. Finnchatin mukaan chat-myyjän kanssa keskustelevien keskiostokset ovat 35 % suuremmat. No hyvähän se on kuluttajakaupassa, mutta mitä käy B2B-puolella?

Finnchatin mukaan 60 % päättäjistä muodostaa ostopäätöksensä jo ennen yhteydenottoa yritykseen. Miksi siis päästäisit käsistäsi asiakkaan, joka on todennäköisesti jo valmis ostamaan palvelusi? Miksi jatkaisit kylmien soittojen tekemistä, jos päätösvalta todella on asiakkaan itsenäisen prosessin sisällä?

Tekemämme ”Avaintekijät menestyvän verkkokaupan perustamisessa” -oppaan mukaan yksi avaintekijä toimivassa verkkokaupassa on helppo, nopea ja vaivaton mahdollisuus maksaa tuotteet, ja siihen parhaan tavan tarjoaa Paytrail. Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi, ja me hoidamme loput. Ota yhteyttä niin katsomme yhdessä parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Pikakelaus ensi marraskuun loppuun. Istut verkkokaupasta ostamallasi tyylikkäällä sohvalla ja siemailet juuri sopivasti kanelilla maustettua höyryävän kuumaa glögiä. Selaat läpi suosikkikauppasi tarjontaa, klik, klik ja klik, joululahjaostokset on tehty ilman perinteistä veren makua suussa. Enää ostoksia rajoittaa luottokortin limitti, mutta se onkin aivan toinen tarina.

paytrail-icon Rekrytointi